SI MODA MAY LOOKS 2016 11 / 2 / 3

4 / 5 / 6

7 / 8 / 9

Empä muista koska kuukausi olisi vierähtänyt noin nopeasti. Toukokuuhun mahtui paljon asioita ja pääasiassa iloisia sellaisia. Pukeutumisen kannalta lähes koko kuukausi oli otollista aikaa. Helteiden lisäksi  nautittiin niistä otollisista keleistä, jolloin oli ihan ok kulkea paljain säärin, mutta pystyi silti käyttämään pitkähihaista.

Helleasuja ei tullut itse asiassa kuvattua yhtäkään, joten siksi kollaasi ei oikein kerro koko totuutta toukokuun säästä. Muutama ihan lemppari kokonaisuus näille lämpöisimmille päiville muodostui ja ajattelin ikuistaa ne nyt mahdollisimman pian, jos niistä vaikka irtoisi teillekin inspiraatiota kesäpukeutumiseen.

Nyt täytyy laittaa läppäri kiinni ja aloittaa valmistautuminen. Tänään olisi luvassa ylioppilasjuhlia, mutta myös ylioppilaiden kuvausta. Lisäsin portfolio-sivustolleni vähän aikaa sitten potretti-kategorian ja ehkäpä sinne ilmestyy parin viikon sisällä myös näitä ylioppineita. Käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa 🙂

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Marianne
  June 5, 2016

  Asusi ovat kyllä aina niin tyylikkäitä! Näistä suosikikseni nousi asu nro 3. Ihanan raikas! 🙂 onko mi casaan tulossa postauksia teidän taloprojektin etenemisestä?

  • Kaisa
   June 5, 2016

   Kiitoksia 🙂 On tulossa. En voi luvata vielä tarkasti milloin, mutta toivottavasti pian. Olen pitänyt sitä tarkoituksella jäissä, koska projekti tulee kokemaan vähän muutoksia 🙂

Previous
Day(s) off