MBFW Madrid

Madridin fashion week koettu ja nähty. Anna de Codorniun vieraana päästiin viikonlopun aikana nauttimaan muotiviikkojen tunnelmasta sekä muutamista näytöksistä. Tiesin jo etukäteen, että Madridissa tunnelma oli hieman toista luokkaa kuin Nycissa tai Pariisissa, mutta siitä huolimatta tästä jäi käteen ihana kokemus. Espanjalainen mentaliteetti hoitaa asioita näkyi näytöksissä ja iltajuhlien tunnelma oli kuin Serranon perheessä.

Reissun aikana tulikin naurettua ihan kiitettävästi ja erityisesti meidän viimeinen illallinen Suomi-porukan kesken oli melko levoton 😀 Kiitos vaan mielettömästä seurasta Mariannalle ja Saralle sekä tietenkin meidät kutsuneelle Stinalle!

Jos viime viikko oli reissupainotteinen, niin tällä viikolla huhkitaan talojuttujen parissa sekä aloitellaan muutamaa uutta työprojektia. Aikamoiselta näyttää tulevien päivien To do-lista, mutta onneksi motivaatio on tällä hetkellä huipussaan. Vielä kun sain tänään kuitattua reissun univelat ja vietettyä rennon vapaapäivän yhdessä minin kanssa, olen entistä valmiimpi tuleviin koitoksiin. Reipasta viikkoa sinnekin!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Espanjatar