Meidän joulu 2020

Meidän joulu 2020 meni hyvin. Miten teillä siellä? ♥

Tässä alla joulun plussat ja miinukset:

+ olimme koko porukka terveenä ja pystyimme viettämään aikaa niiden läheisten kanssa, joiden kanssa muutenkin viikottain näemme.

+ lapset näki joulupukin, tosin lasiterassin ovelta käsin…

+ jouluruoka maistui, muttei tullut ähkyä!

+ saatiin joulupäiväksi valkea maa ja päästiin tapaninpäivänä jopa pulkkamäkeen.

+ vaikka lahjat toissijaisia ovatkin, niin pakko sanoa, että tänä vuonna pukki toi erityisen ihania pehmoisia paketteja, täytyy esitellä ne teille! Myös lasten lahjat menivät nappiin ja ne yhdet isot toiveet ovat olleet joka päivä kovassa huudossa.

– ei vielä tänä jouluna päästy rauhallisiin joululeffatunnelmiin, mutta ehkä ensi vuonna, jos kuopus malttaa silloin istuutua alas edes hetkeksi 😀

– en ehtin/jaksanut valmistaa joulukinkkua. Näin meinasi käydä myös viime vuonna ja nyt päätin, että ensi vuonna ei meille kinkkua tule. Hukkaan tämän vuotinen ei ole onneksi menossa, vaan olen tehnyt sen varalle plan B ja alkuvuodesta meillä tarjoillaan karamellisoitu possua!

– oma oloni ei ole ollut vielä ihan parhain, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Ajattelin kirjoitella kuulumisia enemmän huomenna tai ylihuomenna, joten palataan niihin. Mm. kokemuksia ensimmäisestä purentalihashieronnasta 🙂

Nyt toivoittelen mukavia välipäiviä sinne ja palaan lasten iltapuuhiin!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Talviset ulkosynttärit
Meidän joulu 2020