Meidän uusi koti

SI MODA HOME 03 

Uusi kotimme on tehty…

raffista kalkkilaastista

lämpöisistä tekstiileistä

veikeästä tapetista

korkeasta tummasta seinästä

hiotuista puupinnoista

teollisuuskaiteesta

valkoisista lattioista

Tässä ensimakua teille sisustusjuttuja odottaville. Elämme vielä laatikkoelämää, mutta kaikki pinnat ovat valmiina paikoillaan. Tarkoituksena on tuoda tähän melko pelkistettyyn tilaan elävyyttä erilaisilla tekstiileillä ja huonekaluilla. Toiveissa on yhdistää sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Teollisia, mustavalkoisia elementtejä ja vastapainoksi pehmeitä, patinoituja pintoja.

Haluaisin kovasti kuulla mitä te toivotte kotipostauksilta? Ennen ja jälkeen kuvia? 10 upeaa lamppua -tyylisiä postauksia? Näin työstät keittiön välitilan? Sisustushaaveita? Kollaaseja? Kertokaahan ihmeessä! Huomenna suuntaamme Habitare-messuille inspiroitumaan ja toivottavasti se käynti selkeyttää hieman sisustusvisioitani. Nyt on nimittäin semmoinen olo, että sitä haluaisi kokeilla vähän kaikkea, kun siihen viimein on mahdollisuus…

ps. tästä lähtien kaikki sisustuspostaukset löytyy HOME-tägin alta!

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • Anna
  September 12, 2014

  Ehdottomasti ennen ja jälkeen- tyyppisiä kuvia ja siihen liitettynä tietoja remontista ja materiaaleista. Myös kokonaiskuva asunnosta olisi niiden yhteydessä mukava hahmottaa, eli pohjapiirros asunnosta (vaikka ihan viitteellinen). Olen itsekin remontoinut/teettänyt lattiasta kattoon- remontin kahdessa eri kodissamme. Minua kiinnostaa muiden remonttiprosessit ja se, miten erilaisiin ratkaisuihin on päädytty.

  • casey
   September 14, 2014

   🙂 kiva kuulla, että aihe kiinnostaa. Koen kuitenkin, että asuntomme pohjapiirroksen esittely ylittää omat yksityisyydelleni asettamani rajat, joten sitä en halua täällä blogissa näyttää. Toivottavasti kotipostaukset innostavat siitä huolimatta!

  • Kipsu
   September 14, 2014

   Kaikki kotipostaukset on ihania. Itse kaipaisin enemmän tietoa myös itse remontista, materiaaleista yms.

   Annaa kompaten, ennen/jälkeen kuvat on parhaita. Itseäni kiinnostaa myös remonttiin käytetty raha ja aika. Raha-asiat ovat tietenkin hyvin henkilökohtaisia, ja missään tapauksessa en odota sentin tarkkaa budjettia. Mutta jos kuvassa on vaikka olohuoneen maalattu / parketoitu / laminoitu lattia, niin joku pieni osviitta vois olla kiva. Luokkaa “revimme olohuoneesta muovimaton irti, ja asensimme mieheni kanssa tilalle laminaatin. Laminaatti olikin hyvin helppo asentaa, aikaa kului vain päivä. ”

   Ymmärrän toki, että sinun blogisi on ollut aina hieman enemmän kuva kuin teksti-painotteinen, mutta nyt kun kerran kysyit, niin piti itsekin esittää oma toiveeni:).

 • Ellen
  September 12, 2014

  Kalkkilaasti ja tumma seinä kiinnostavat kovasti, tosin kaikki sisustus-jutut ovat erittäin toivottuja! Ennen ja jälkeen kuvat myös! Innolla jään odottamaan uuden ja vanhan yhdistelyä, se on omalla toteutuslistalla myöskin.

  • casey
   September 14, 2014

   🙂 hyvä hyvä! Oma inspiraatiokin nousee teidän kommenttien myötä.

 • Sisustushullu
  September 12, 2014

  Pohjapiirrustus kuvat olisivat kivoja, jotta tiedettäisiin tarkemmin minkälaista taloa te nyt remontoitte!

  • casey
   September 14, 2014

   Se valitettavasti ylittää asettamani yksityisyyden rajat, joten sitä ei tulla kyllä näkemään :/ toivottavasti muutkin postaukset houkuttelevat!

 • HannaK
  September 12, 2014

  Oi vaikuttaa superilta! Toi kalkkilaasti kiinnostaa kovin. Oon miettiny vastaavaa meidänkin kotiin niin kokemuksia sen kanssa taiteilusta olis kiva lukea! 🙂

  • casey
   September 14, 2014

   Kiitos Hanna! Siitä otinkin ennen ja jälkeen kuvia, joten ihan erillinen postaus on jo tekeillä. Mekin mietittiin sitä ehkä eniten koko tässä projektissa ja onneksi päädyttiin tähän nykyiseen. En voisi olla tyytyväisempi!

 • Elina
  September 13, 2014

  Ennen ja jälkeen tyylisiä postauksia. Kiinnostaakin juurikin myös miten saa tylsään tilaan särmää, mutta samalla myös pehmeyttä. 🙂 Onnea uuteen kotiin!!

  • casey
   September 14, 2014

   Tulossa tulossa 🙂 ja kiitoksia kovasti!

 • kata
  September 13, 2014

  Olisi kiva kuulla sisustuspostausten lisäksi miksi päädyitte juuri tähän asuntoon. Mitkä asiat vaikutyivst päätökseen ja jouduitteko kauan etsimään sopivaa. Yleistä asunnon hankinta postausta siis :)Pohjapiirros olisi myös kiva. Onnea uuteen kotiin 🙂

  • casey
   September 14, 2014

   Voisihan sitä hieman pohtia miten tähän päädyimme :), mutta kuten edellä totesin pohjapiirros menee rajani yli. Kiitoksia kovasti ja toivottavasti viihdyt kotipostausten parissa!

Previous
Latte lookia ja arvontaa
Meidän uusi koti