SI MODA BLOGIKIRPPIS 2012 2 copySI MODA INDIETORI 3062013

• bloggaajien muotikirppis

• Fashion & Design Market  (28 kiinnostavaa suunnittelijaa ja brändiä)

• ruokakojuja ja live-esiintyjä

SI MODA BLOGIKIRPPIS 2012

Tarkemmat tiedot Indietorista, aikatauluista sekä kirppismyyjistä ja mukana olevista brändeistä löytyy tapahtumasivulta. Tapahtuma on osa Bassline  festareita, jonka ilmaiskonsertin esiintyjät (la 29.6) löydät täältä (klik). Ainiin ja tietysti myös minä olen mukana kirppiksellä myymässä heti aamusta kello 10-13 🙂

(kuvat vuoden 2012 blogikirppikseltä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ehis
  June 30, 2013

  Mikä ihmeen “bloggis” Hietsussa!

  Paikalla n. 10.15, jolloin istut “tylsemmääkin tms” pikku kojun vieressä, myynnissä 2-3 paria kengiä ja jokunen rätti…………..

  Kannattaa varmaan jatkossa keskittyä johonkin muuhun kuin rättien myyntiin

  Onnea vaatesuunnitteluun. mutta mutta mutta, EI AINA oo pakko olla framilla

  Ja ihan oikeasti halusin nähdä mitä pas…..kaa kaikki bloggarit viitsii myydä

  Olisihan sieltä saannut vaikka kengät 30 e/pari, vain vähän käytetyt ja blogin kautta saatu!!!!!! vastaat uutena 30 e………………..

  Hyvää kesääääääääääääääääääääää

  • Casey
   June 30, 2013

   ….tuota noin. Oma kasani myytiin 15 minuutissa jo ennen kun koko kirppis ehti alkaa. En edes ehtinyt laittaa kaikkea esille. Kun kello löi 10 oli pöydällä juurikin ne 2-3 paria kenkiä ja jokunen rätti kuten sanoit, MUTTA vain siksi että kaikki muut oli jo ostettu. Lähdin niiden kanssa kotiin, koska totesin, että ne loput on ehkä parempi antaa keräykseen ilmaiseksi, koska niistä ei kukaan ollut halukas yhtään maksamaan.

   Toka viimeistä lausetta en sitten ymmärtänyt ollenkaan? Ei ainakaan minulla ollut blogin kautta saatuja kenkiä. Muutama paita oli, mutta ne myin 2 eurolla. Niidenkin eteen olen tehnyt töitä, enkä ilmaiseksi ole mitään saanut.

   Jos sinulla jäi vielä jotain hampaan koloon niin tule ihmeessä se kertomaan. Pakko arvostaa sitä, että negatiivisiakin kommentteja uskalletaan antaa. Ja hyvää kesää sinulle, ihan ilman sarkasmia 🙂

Previous
ASOS summer sale & news
Menovinkki sunnuntaille