Meripäivämekko

mekko Y.A.S (Zalando*) / shoes ZIGN (similar here) / bag KARL LAGERFELD (similar here) / sunnies LE SPECS

Nyt on tämän kaupungin varmasti vilkkain kesäviikonloppu tullut päätökseen ja vitsit mikä tunnelma täällä oli keskiviikosta lähtien. Superviikko oli kyllä nimensä arvoinen ja perjantaista sunnuntaihin jatkunut auringonpaiste kruunasi kaiken. Meripäivätaika on ihan yleinen käsite Kotkassa ja sillä tarkoitetaan muuhun kesään verrattuna poikkeuksellisen hyvää säätä. Taika piti tälläkin kertaa ja sääennusteiden lämpötilat rikottiin joka päivä. Jopa ihan helteiseksi muuttunut keli helli tapahtuman kävijöitä ja auttoi varmasti omalta osaltaan rikkomaan tapahtumalle asetetut kävijätavoitteet.

Itsekin eksyin alueelle torstaita lukuunottamatta joka päivä. Perjantaina ja lauantaina olin myös iltamenoissa mukana. Parhaita hetkiä olivat ehdottomasti kotkalaislähtöisen Titan keikka, eilisen mieletön auringonlasku ja ilotulitus sekä tänään päätöspäivänä valtavien purjeveneiden lähtö, jota käytiin ihastelemassa mereltä käsin. Viimeisenä mainittu toi hyvät muistot mieleen kymmenen vuoden takaa, kun edellisen kerran laivat lähti Kotkasta ja oltiin niin ikään veneellä sitä todistamassa. Moni asia on muuttunut, mutta hetken tuntui kuin kaikki olisin kuten silloin. Meri on kyllä se minun “happy place”, siitä ei pääse mihinkään.

Kuvituksena asukuvat perjantailta, kun yllä oli Meripäivämekoksikin nimeäni Y.A.S:in suloinen raitamekko. Edellisellä kerralla yhdistin sen olkihattuun ja espadrilles-sandaaleihin, joka oli kiva asu myös, mutta omasta mielestäni mekko toimii näiden mustien kanssa vieläkin paljon paremmin.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesäinen lohiperunasalaatti