Mert Otsamo – Army of generation

Kävin perjantaina tosiaan katsomassa Mert Otsamon näytöksen Vanhalla. Otsamo on ollut yksi suosikki suunnittelijoista (myös Suomen ulkopuolella) siitä lähtien, kun näin hänen ensimmäiset luomukset Muodin huipulle kisassa. Toissapäivänen näytös todisti miten valtavan harppauksen hän on lyhyen uransa aikana ehtinyt jo ottaa. Show oli nimenomaan show ja vaatteet jälleen kerran upeita. Erityisesti ihastuin viimeisissä kuvissa näkyviin kultaisiin kukka broderauksiin. Ne toivat ihanaa kontrastia mustalle värille ja vahvoille sotilasmaisille linjoille.

Uppoaako teihin Mertin tyyli?

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Ei
  November 18, 2012

  Ei uponnut:( Parhaana juttuna oli juuri mainitsemasi kultaiset yksityiskohdat, mutta odotin jotain kauniimpaa, ehkä vähän enemmän värisävyjä. Enemmän sitä loppupään hulmuavaa mekkoa muuna kuin mustana. Mallisto oli jotenkin niin synkkä, täynnä angstia. Osa suunnitelmista oikeasti ansaitsi aploodit, mutta kuten yleisökin, joidenkin kohdalla olin aika suu auki. 😀

  Hienoa työtä silti suomalaiselta ja kengät (äh en muista suunnittelijan nimeä) olivat myös upeita.

 • Hanna
  November 18, 2012

  Kauniita muotoja ja linjoja, mutta vaatteet voisivat istua paremmin ja osa näyttää keskeneräiseltä.

  Kattokruunukuvan alla olevan kuvan vyö on melko suora kopio Karl Lagerfeldiltä muutaman vuoden takaa ja muistan nähneeni myös tuollaista kultaista kukkakirjailua mustalla kankaalla Dolce&Gabbanan bodyssa hiljattain (olisikohan viimeisimmässä Elle-lehdessä vilahtanut?).

  Mallistossa ei siis vaikuta olevan juuri mitään uutta annettavaa tuleville trendeille.

 • Jade
  November 18, 2012

  Uppoaa! Musta on todella kiva kun esittelet tätä näytöstä, koska itse olisin kovasti halunnut päästä katsomaan sitä 🙂

 • Maria
  November 18, 2012

  Kiva, kun postasit tästä! Odottelinkin jo innolla. 🙂 Kyllä noissa jotain on, joka uppoaa, vaikkei ne varsinaisesti olekaan sen tyylisiä, joita pukisin itse päälleni. Paitsi nuo kultaiset broderaukset, ihania!

 • Janette
  November 18, 2012

  Uppoaa ja kovin !

  Itse olen myöskin pitänyt hänen töistään heti alusta alkaen nähtyäni niitä ensimmäisen kerran Muodin Huipulle-sarjassa !

  Mielettömän upeita ja mahtavia luomuksia !

  Tykkään suuresti ! 🙂

Previous
HKI-STO-HKI in pictures
Mert Otsamo – Army of generation