Mexican girl

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

paita Meksikosta // farkut Cubus+diy // laukku Indiska* // aurinkolasit Ray Ban // kengät Dinsko

(*saatu blogin kautta)

Onko teillä muilla vaatekaapissa vaatetta, jonka käytöstä haaveilette aina välillä, mutta tuntuu ettei koskaan tule sopivaa tilaisuutta, johon sen voisi pukea? Tämä paita on minulle juuri sellainen. Vaikka se ei oikeastaan ole kovinkaan erikoinen, niin silti sen päälle pukeminen arveluttaa joka kerta. Ehkä syy on melko leveissä hihoissa, joita on vaikea saada takin taikka neuleen alle nätisti, jos vilu yllättää. Oli vika missä tahansa, niin minua ihan harmittaa miten vähän olen paitaa käyttänyt. Tykkään siitä nimittäin aivan älyttömästi!

Eilen olimme menossa Choloon syömään ja meksikolaisesta katuruoasta tuli heti mieleen tämä paita. Teemapukeutumista rakastavana ihmisenä päätin oitis pukea paidan ylleni. Välittämättä laisinkaan miten typerältä se mahdollisesti neuleen alla näytti lähdin koemaistamaan niitä paljon kehuttuja tacoja. Lopputulos: ruoka erittäin jees, paita erittäin jees. Cholossa ruokailen varmasti uudemmankin kerran ja toivottavasti myös tämä viime vuonna Meksikon reissulta tuotu tuljainen pääsee tänä kesänä vielä toisenkin kerran päälle. Olisi kiva pukea se hieman kesäisempään asuun. Shortsikelejä odotellessa.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Alessia
    June 28, 2014

    Yhdyn tuohon fiilikseen. Kaapista löytyy montakin vaatetta, joille en ole vielä löytänyt sopivaa tilaisuutta. En vain raaski luopua niistä!

Previous
JUNE LIST
Mexican girl