Midsummer

SI MODA JUHANNUS 2016 1Voihan vitsit mikä miniloma. Kaksi päivää totaalilomaa koneesta oli enemmän kuin tervetullutta. Kuulostaa ehkä jonkun korviin pieneltä ajalta, mutta itse en edes muista koska olisin pitänyt läppärin kannen kiinni yhtä pitkän ajanjakson. Herkästi sitä tulee tehtyä edes jotain pientä joka päivä, mutta ei tällä kertaa 🙂

Tänään olen potenut pientä maanantaijäykkyyttä, kun kaikki hommat tuntuvat lähtevän hieman tahmeasti liikkeelle. Ehkä sitä pääsee tästä taas kohta kunnolla vauhtiin. Mitään sen erikoisempaa lomaa en ole satunnaisten päivien lisäksi pitämässä, mutta heinäkuun ajan olen päättänyt ottaa työhommien suhteen rauhallisemmin. Elokuussa starttaa useampikin uusi projekti ja silloin olisi sitten parasta olla akut täyteen ladattuna.

SI MODA JUHANNUS 2016 8 SI MODA JUHANNUS 2016 10SI MODA JUHANNUS 2016 6Mutta vielä pari sanaa juhannuksesta. Meillähän ei tosiaan ollut mitään erikoisempia suunnitelmia ja perjantaina meinasi jo iskeä pieni katumus, kun en ollut suunnitellut mitään. Muilla tuntui olevan enemmän tai vähemmän mahtavat juhannusjuhlat meneillään, mutta me vain kykittiin kotona sisällä. Onneksi päätettiin kuitenkin lähteä illasta liikkeelle.

Vaikka perjantaihin kuului vain saunomista appivanhempien luona, sain siitä potkua loppujuhannukseen. Lauantaina suunnattiinkin sitten heti mökille ja ajeltiin sieltä ystäväni mökille naapurisaareen. Perjantain juhannuskokko siirrettiin lauantaille ja hyvä näin, siitä tulee minulle aina se aito juhannusfiilis.

SI MODA JUHANNUS 2016 3SI MODA JUHANNUS 2016 7SI MODA JUHANNUS 2016 0Eilen puolestaan käytiin veneretkellä Kaunissaaressa ja oleskeltiin mökillä. Loppujen lopuksi tämäkin juhannus koostui kaikista niistä rakkaista perinteistä, joita olen vaalinut pikkutytöstä asti. Mökkeilyä, saunomista, merelle tuijottelua, veneilyä, iltauinteja, savun tuoksu ilmassa ja hyvää ruokaa.

Toivottavasti teilläkin oli rentouttava ja kaunis juhannus ♥

SI MODA JUHANNUS 2016 5SI MODA JUHANNUS 2016 2

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Midsummer mood