Midsummer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tältä juhannuskuvien pitäisi näyttää.

Mutta taas kerran taivas on täynnä sadepilviä ja lämpötilat kymmenen asteen hujakoilla. Se voi vetää mielen hieman matalaksi. Sadesäässä voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla istua villasukat jalassa sisällä, syödä ruhtinaallisesti ja vaan olla. Huono keli ei siis välttämättä pilaa yhtään mitään, jos seura ympärillä on hyvää.

Itselleni tämä on hyvin erilainen juhannus pitkään aikaan, sillä viimeiset 5 vai 7? 8?? juhannusta olen viettänyt saman kaveriporukan kesken. Eri paikoissa, eri paikkakunnilla, mökillä ja kerran kaupungissakin, mutta aina on samoja ihmisiä ollut ympärillä. Tänä vuonna porukka on hajonnut ympäri Suomea ja kaikki tuntuu jotenkin tyhjältä. (Ystävät rakkaat mulla on ikävä teitä!!). Toivottavasti ensi vuonna päästään taas yhteistä juhannusta viettämään, vaikka muuttuvat elämäntilanteet vievätkin meitä kaikkia omiin suuntiin.

Missään nimessä surkeassa seurassa en tänä iltana ole, vaan ihanasti vanhempieni hellässä huomassa ja pieni paras ystäväni kainalossa. Tänä vuonna mini osaa jo sanoa “kokko” ja odottaa varmasti innolla saunaan pääsyä. On aika luoda hänelle ne tärkeät lapsuusjuhannusmuistot.

Nauttikaahan tekin tänä viikonloppuna elämän pienistä iloista, sateesta huolimatta!

//

Happy Midsummer everyone! The weather here in Finland is not ideal for Midsummer party but we are kind of used to that. It´s raining and it´s cold, again. So we are going to spend the night indoors wearing wool socks. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuvat kesäkuulta 2014 / photos from June 2014

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
G&G Bed and Breakfast