Mies keittiössä

SI MODA FOOD KANAPASTA SI MODA FOOD KANAPASTASI MODA FOOD KANAPASTA

Huhheijaa täällä on vuorokausirytmi niin sekaisin, etten tiedä eletäänkö päivää vai yötä 😀 Tämä oli odotettavissa, mutta ulkona vellova pimeys on tehnyt tästä varmasti vielä astetta rankempaa. Toivottavasti arki tästä lähtee rullaamaan kunnolla ja ehdin panostamaan blogiinkin hieman enemmän. Tällä hetkellä prioriteettini numero yksi on tietenkin tuo pieni tuhiseva vauva, joten uusia postauksia voi siis joutua odottelemaan aina muutaman päivän.

Mutta itse aiheeseen, tässä yksi helppo ja nopea pastaohje, joka on itse asiassa Teemun käsialaa. Minä istuin tällä kertaa suoraan valmiiseen pöytään herkuttelemaan 🙂 Tärkeintä tässä on hyvät raaka-aineet, joten suosittelen ostamaan kanan tiskiltä ja panostamaan pastaan.

300g kanan sisäfilettä // oliiviöljyä // valkosipulin kynsiä 2-3kpl // tuoretta basilikaa // suolaa&pippuria // punainen paprika (suippo) // kirsikkatomaatteja // tuorepastaa

Laita kanat marinoitumaan pakastepussiin yhdessä öljyn, mausteiden sekä silputtujen valkosipulien ja basilikanlehtien kanssa. Valmista sillä aikaa paistetut paprikat.

Leikkaa paprika mahdollisimman suurina paloina irti siemenkodasta. Levitä palat uunipellille ulkokuori ylöspäin. Paista paprikan paloja noin viisi minuuttia grillivastuksella uunin yläosassa, kunnes ne ovat mustuneet kunnolla. Laita grillaantuneet palat pakastepussiin ja sulje pussi tiukasti. Anna seisoa viitisen minuuttia ja irroita paprikoista kuoret.

Paista marinoidut kanat paistinpannulla oliiviöljyssä ja keitä tuorepasta kypsäksi. Lisää kanojen joukkoon tomaatit ja paprikat sopivan kokoisina paloina. Silppua hieman tuoretta basilikaa joukkoon. Kerää kanat ja vihannekset kauhalla pois pannulta ja siirrä sivuun odottamaan. Jätä pannun pohjalle muutama tomaatti ja litistä ne. Lisää hieman oliiviöljyä ja kaada “kastike” pastan sekaan. Asettele kanat sekä kasvikset pastan päälle ja nauti!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
  • Anniina
    January 10, 2014

    Mua ei tippaakaan haittaa, vaikka postaat vähän harvemmin. Nimittäin aina, siis ihan AINA, kun sun postauksia lukee mä tulen niin hyvälle tuulelle. Vaikka postuas oliskin ns. perus asu, mutta sä osaat kirjottaa todella innosttavalla ja energisellä tavalla. Käyn päivittäin kattomassa, joko on uutta tekstiä tullu mutta siltikään en pety vaikka niin ei oliskaan käyny. Susta välittyy teksin välityksellä sellanen onnelisuus, että se säteilee ihan tänne ruudun toiselle puolelle keskellä pimeyttäkin! Sun viime vuodesta kertova postaus sai minut ihan kyyneliin, toivottavasti minun tämä vuosi tulee olemaan ihan yhtä antoisa. Toivon teille ihan hurjasti onnea pienokaisen johdosta <3 Älä liikaa stressaa blogia, me lukijat kyllä odotamme! 🙂

    • casey
      January 15, 2014

      Kiitos ihanista sanoista <3 tuli tosi hyvä fiilis ja into panostaa blogiin kohosi taas uusille lukemille 🙂

  • Tuulia
    January 10, 2014

    Tsemppiä! Mäkin vietän nurinkurista päivärytmiä nyt jo melkein 2kk neidin kanssa, ja toi sää ei ainakaan helpota tilannetta. Yritän silti ehtiä mahdollisimman usein valoisaan aikaan ulos (edes hetkeksi) niin se tosiaan piristää hiukan 🙂 Nauti nyt, ja älä tosiaan huoli blogista, hitaampi päivitystahti ei haittaa yhtään. Vauva-aika kuluu kuitenkin niin nopeasti, vaikka yön tunnit yleensä mateleekin luvattoman hitaasti… Ihanaa kevään odotusta teille, ja onnea pikkuisesta! <3

    • casey
      January 15, 2014

      Tänään pääsin vihdoin pienelle happihyppelylle aamupäivästä ja minkä energiabuustin sainkaan siitä koko päiväksi! Oikeassa siis olet tuon ulkoilun suhteen 🙂 kiitos!

Previous
LIGHT BLUE
Mies keittiössä