Military coat 2/4

si-moda-asu-2-military-coat-5si-moda-asu-2-military-coat-0si-moda-asu-2-military-coat-4si-moda-asu-2-military-coat-7si-moda-asu-2-military-coat-00si-moda-asu-2-military-coat-3si-moda-asu-2-military-coat-2coat LINDEX* / shoes BJÖRN BORG* / pants H&M TREND* / knit CUBUS*

Toinen asu tummansinisen militarytakin kera. Tällä kertaa päätin koota sen ympärille hieman rennomman kokonaisuuden, vaihtaa korot tennareihin ja nahkapöksyt väljiin culotteshousuihin. Pipo vielä suojaamaan viimalta ja näin huoleton, mutta kuitenkin harkittu alkutalveen sopiva asu on valmis. Kultaiset kengät ja kultanapit olivat melkoinen matchy match, mutta minusta se näytti veikeältä.

Viime päivinä kultakengillä ei kyllä ole ollut mitään asiaa ulos, kun lunta on satanut useita senttejä. En muista milloin viimeksi Etelä-Suomessa olisi ollu tällainen lumipeite marraskuun alussa. Toisen kautta erittäin ihanaa, mutta kyllä sen lumen tuomat riesatkin on jo tullut kirottua. Kuten esimerkiksi parkkipaikkojen kutistuminen puoleen, sohjossa kävely ja liukkaat tiet. Positiivista on, että valoa riittää ja joulutunnelma on kerrankin kohdillaan hyvissä ajoin.

Sormet ristiin, että saan viikonloppuna ikuistettua ne kaksi viimeistä lookkia tähän sarjaan ja samalla aloiteltua uutta ensi viikkoa varten. Nyt leppoisaa perjantaina kaikille!

*gifted

photos: Sara Vanninen/edited by me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
My Gilmore girl