Military coat 4/4

 

si-moda-asu-nov20-2016-4si-moda-asu-nov20-2016-3si-moda-asu-nov20-2016-2si-moda-asu-nov20-2016-0si-moda-asu-nov20-2016-5si-moda-asu-nov20-2016-6si-moda-asu-nov20-2016-8si-moda-asu-nov20-2016-7coat LINDEX* (similar here, here) / knit SAMSOE& SAMSOE  (very similar here)

leather skirt 2hand (similar here) /  shoes VAGABOND (similar here)

Viimeinen asu Military-takin kanssa tulee tässä. Kolmessa ensimmäisessä yhdistin takin housuihin, joihin se sopii mielestäni paremmin. Kokeilin takin pariksi useampaa erilaista hametta ja mekkoa, mutta hyvää yhdistelmää ei meinannut löytyä millään. Tästä ensimmäisestä asusta sain kuitenkin idean yhdistää takkiin nahkapöksyjen sijaan nahkahameeseen ja ainakin omasta mielestäni tämä oli harvinaisen toimiva kokonaisuus. Poikkeuksellisen ”värikäs” myös, koska mustan, tummansinisen ja kullan lisäksi asusta löytyy myös vaaleanruskeaa. Aika villiä 😀

Meidän oli tarkoitus kuvata asu kaupunkimiljöössä, mutta metroaseman vieressä ollut ranta ja sen kaislat houkuttelivat värien puolesta enemmän. Tämän hetkinen hiustenvärini ja tuo neule on kuin tehty hiekansävyisiin maisemiin. Viime kampaajakerralla hiuksia raidoitettiin takaa ihan aavistus lisää ja olen kyllä viihtynyt tässä värissä mainiosti, vaikka aikaisemmin raitoja vierastinkin. Balayageväri eroaa kuitenkin perinteisestä raidoituksesta huomattavasti ja kun raidat tosiaan alkaa vasta korvien kohdalta hyvin häilyvästi niin, että niitä ei välttämättä kunnolla edes erota. Nyt tukka huutaa jo uutta kampaajakäyntiä, joten täytyy buukata sellainen lähiviikoille.

Seuraavan takin neljä asupostausta on jo kuvattu valmiiksi (jee!), joten niitä luvassa hyvinkin pian. Arvaatteko minkälaisen takin valitsin tulevaan haasteeseen?

(*gifted)

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jonna
  November 20, 2016

  Tällaiset asuhaasteet ovat kyllä nimenomaan parhaita! Kaikki asut olivat onnistuneita, ensimmäinen oli ehkä lempparini ja fiilistelinkin sitä jo Instagramissasi. Seuraavaa haastetta odotellessa 🙂 Ihanaa sunnuntaita!

  • Kaisa
   November 20, 2016

   Kiitos 🙂 kiva kuulla! Nää on myös mulle mieluisia ja jotenkin paremmin arkeen sopivia, kun ei tarvise murehtia, että kaikki asut pitäisi olla kovin erilaisia…

Previous
It’s a date