Min Krog Sundsberg

Tarina alkaa siitä, kun minä näpyttelin viime viikolla puhelinta koko automatkan. Yritin löytää meille sunnuntaille brunssipaikkaa. Äitienpäivän ohjelmaa oli jahkailtu suunnitelmasta toiseen ja loppujen lopuksi oltiin auttamatta myöhässä varausten kanssa. Kaikkialla tuntui olevan täyttä ja meidän olisi kaiken lisäksi saatava kattaus hyvissä ajoin ennen puoltapäivää, jotta mieheni ehtisi lennolleen. Tutut brunssipaikat Helsingissä olivat buukattu täyteen jo ajat sitten, joten googlettelin vinkkejä hyvistä, ei niin tunnetuista paikoista…

SI MODA MIN KROG 1SI MODA MIN KROG 9

Eksyin Min Krogin facebook-sivuille. Pikaisen selailun ja parin blogiarvostelun jälkeen päätin tsekata, josko sieltä irtoaisi vielä pöytä. Heillä oli normaalin puhelinvarauksen lisäksi käytössä Facebook-varaus, joka onnistui kätevästi kommentoimalla. Luin olevinaan sunnuntaina tarjolla olevan menun läpi, vesi tuli kielelle ja jätin kommentin, jossa kyselin pöytää kolmelle hengelle. Pikainen vastaus toivotti meidät tervetulleeksi.

Aurinkoinen äitienpäiväaamu. Laittauduttiin ja lähdettiin melkein ajoissa matkaan. Kaiken piti olla just eikä melkein. Saavuttiin brunssipaikan pihalle. Mielikuva kartanomiljööstä sai pienen kolauksen, kun vieressä olikin rakennustyömaa. En kuitenkaan antanut sen häiritä, vaan astelin minin kanssa sisälle. Meitä vastassa oli ystävällinen mies. Sanoin, että olimme tulossa brunssille. Mies kertoi, että tänään on hieman poikkeuksellinen brunssi, koska oli äitienpäivä. Sanoin olevani tietoinen asiasta ja tehneeni varauksen kello kymmeneksi. Mies totesi äitienpäiväbrunssin alkavan vasta klo 11, mutta toivotti tästä huolimatta meidät tervetulleeksi jo nyt. Ruoat olivat kuulemma melkein valmiina ja voisimme hyvin aloittaa pian niiden nauttimisen. Jo tässä kohtaa pyytelin syvästi anteeksi, että olin tunnin liian ajoissa.

SI MODA MIN KROG 6

SI MODA MIN KROG 0SI MODA MIN KROG 5SI MODA MIN KROG 3SI MODA MIN KROG 8

Mies kysyi millä nimellä varaus oli tehty ja lähti etsimään pöytäämme. Pienehkö tila oli nopeasti katsottu läpi ja hän totesi, ettei Turusen nimellä ollut valitettavasti pöytää. Hän näki varmasti kauhistuneesta katseestani, että nyt oli äitienpäiväkatastrofi lähellä. Minin hermoillessa sylissäni selitin varanneeni pöydän Facebookin kautta. Mies rauhoitteli ja totesi, että voisimme hyvin asettua erääseen pöytään, johon seuraavat asiakkaat tulisivat vasta parin tunnin päästä. Pyytelin taas syvästi anteeksi ja istuuduin hieman nolona alas. Tässä vaiheessa ruoat oli jo asetettu tarjolle ja tämä äärimmäisen sympaattinen mies (jota minun olisi tehnyt mieli halata) pyysi meitä rohkeasti aloittamaan alkuruuista.

Edes siinä vaiheessa, kun huomasin menun olevan eri kuin Facebookista lukemani, eivät kellot soineet päässäni. Tarjolla olleet kalaruoat, salaatit ja muut olivat niin herkullisia, että siinä vaiheessa mielessä pyörivät vain ajatukset ihanista makuelämyksistä. Tietoisesti halusin jättää tilaa myös jälkiruoalle, koska kahvipöydän herkut näyttivät nekin niin laittoman hyviltä.

Hetken kuluttua mies tuli kainosti kertomaan, että olin ilmeisesti epähuomiossa varannut brunssin lauantaille, mutta ettei sillä ollut enää mitään merkitystä. “Lievä” punastuminen ja taas olin pyytelemässä syvästi anteeksi. Olin siis varannut brunssin a. väärälle päivälle ja väärään aikaan b. jättänyt menemättä oikeana päivänä c. ilmestynyt paikalle yhtenä vuoden ruuhkaisimmista päivistä tuntia liian aikaisin ja sain silti mitä lämpimimmän vastaanoton. Onko tämä edes mahdollista??

Mies vain hymähteli ja totesi, että hyvinhän tämä lopulta päättyi. Ja niin todella päättyi. Saimme nauttia todellisen privaattibrunssin ennen muiden asiakkaiden tuloa. Ruoka oli erinomaista, samoin jälkiruoat, palvelusta puhumattakaan. Ei varmaan tarvitse kahta kertaa sanoa, että olin enemmän kuin tyytyväinen saamaamme kohteluun. Suorastaan liikuttunut, kuten äidit nyt yleensä äitienpäivänä. Tänne palaan vielä ja silloin varaan pöydän oikealle päivälle oikeaan aikaan. Kiitos Min Krog, hyvästä ruoasta ja äitienpäivän pelastamisesta ♥

SI MODA MIN KROG 4SI MODA MIN KROG 2SI MODA MIN KROG 7

MIN KROG SUNDSBERG
Sundsberginkatu 78
 02450 Sundsberg 
brunssi la-su
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Suvi
    May 12, 2015

    Oi tiedän paikan ja voin yhtyä henkilökunnan ystävälliseen ja asiakkaat huomioon ottavaan palveluun! Oli kiva lukea kyseisen paikan brunssi arvostelu, sillä olen itse piipahtanut Min krogissa vain kahvilla , mutta ensi kerralla taidankin mennä brunssille;) Mukavaa päivää sinulle ja kiitos ihanasta blogista!

  • Mikaela
    May 14, 2015

    Vitsi miten ystävällistä palvelua!! 🙂

Previous
Blogin seuranta