Mini and Mom – Kesäiset siniset

MOM’s

dress VILA (similar here & here) / bag FURLA / shoes MARKS&SPENCER (similar here & here) / sunnies LE SPECS

MINI’s

playsuit KAPPAHL NEWBIE (similar here) / shoes LINDEX (similar here & here) / bag ZARA (also love this one)

Olin ajatellut Kroatian reissulla kuvata muutamia kesäisiä “Mini&Mom”-asuja, mutta ihan tasan tarkkaan tämä yksi saatiin ikuistettua, eikä sekään mitenkään upeasti 😀 Päivisin miniä kiinnosti vain uima-allas ja iltaisin tyttö oli niin puhki, ettei häntä tohtinut kameran eteen pyytää. Saa nähdä onnistunko tulevan kesäloman aikana yhtään paremmin näiden yhteisasukuvien osalta.

Mutta pari sanaa näissä kuvissa näkyvistä asuista. On varmasti sanomattakin selvää, että ensin oli ihastuttava kuvauspaikka ja sen jälkeen tuli vasta idea mätsäävistä asuista. Tämä hotellimme aula oli jotain ihan mieletöntä. Kymmenennessä kerroksessa sijaitsevasta aulasta oli mielettömät näkymät Adrianmerelle ja se oli sisustettu heleillä vaaleansinisillä ja maanläheisillä sävyillä. Sisustus ja maisemat myötäilivät toisiaan todella upeasti.

Vaaleansininen ei ole koskaan ollut mikään lempivärini, mutta viime vuosina olen tykästynyt siihen melkein yhtä palavasti kuin vaaleanpunaiseen. Omasta kaapistani sitä on löytynyt jo pidemmän aikaa, mutta minille hankin ensimmäiset siniset vaatteet vasta tänä vuonna. Vaikka inhoankin ajatusta vaaleanpunaisesta ja vaaleansinisestä värijaosta lapsien kesken, niin kai sitä jotenkin tietoisesti hieman vältteli “poikien värejä” vauva-aikana. Vaaleansinisiä vaatteita tyttövauvoille oli myös aika niukasti tarjolla (yllätys yllätys). Tämän ikäisille sellaisia kuitenkin löytyy ja hyvä vain. Vaaleansininen sävy erityisesti kuoseissa (raidat, ruudut, pienet kukat yms.) näyttää todella raikkaalta!

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Tua
  June 21, 2017

  Ihanat asut ja voi luoja mikä aula! Täynnä minun unelmanojatuoleja, en kestä 😀

  • Kaisa
   June 21, 2017

   Aula oli kyllä todella kaunis! Livenä vieläkin upeampi 🙂

Previous
Viimeinen viikko