Mini and Mom – Keväiset asut

MOM’s

leather jacker OAKWOOD / pants GINA TRICOT / bag COCCINELLE (Zalando*)

hoodie GINA TRICOT* (similar here) / sunnies G-STAR / shoes TOPSHOP

MINI’s

jacket LINDEX* (similar here) / jeans KAPPAHL / shoes DINSKO / bag and scarf ZARA / beanie THE BRAND

Nämä asukuvat oli tarkoitus julkaista jo eilen, mutta onnistuin jostain hankkimaan itselleni elämäni ensimmäisen kunnon migreenin. Näköhäiriöineen päivineen se iski päälle niin kauhealla tavalla, että olin oikeastaan vasta tänä aamuna toimintakykyinen. Nyt vasta ymmärrän, mitä migreenille alttiit joutuvat käymään läpi. Aivan kauhea ja jopa hieman pelottava kokemus. Toivottavasti omani oli vain kertaluontoinen juttu, vaikka toki migreeniin löytyy hyvät lääkkeet, jos siitä useammin joutuu kärsimään.

Mutta migreenistä näihin kuviin. Ilmojen pikku hiljaa lämmetessä voin taas alkaa kuvailemaan yhteisasuja tänne blogin puolelle. Mitään suunniteltuja ja hallituja poseerauksia nämä eivät varmaan koskaan tule olemaan, mutta ehkä siinä se hauskuus piileekin. Nämä kun tuppaavat olemaan yhtä lennokkaita, kuin se meidän perusarkikin. Toivottavasti tykkäätte.

Tällä kertaa asut koostuivat keväisemmistä vaatteista, mustan ja huurteisen vaaleanpunaisen yhdistelmästä, joka taitaa olla se lemppari värikomboni tällä hetkellä. Näiden lisäksi molempien asuissa oli myös ripaus glitteriä. Lindexiltä saatu tikattu lastentakki on ihan mielettömän suloinen, mutta myös tosi kätevä näille +5 asteen keleille. Se on suhteellisen lämmin ja bombermalli sen verran väljä, että alle mahtuu vielä paksumpikin kollaripaita. Nämä kevät säät voivat olla vielä hieman arvaamattomia, joten parempi pukea yli kuin ali. Minä tosin uskaltauduin jo ulos tennareissa (ja paljaissa nilkoissa), mutta lapselle puin sentään vielä nilkkurit.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Small Getaway