Mini and Mom – Leo Leidit

Pitkästä aikaa yhteisasukuvia minin kanssa. Ihana Silja nappasi meille nämä eilen Lindexin lastentilaisuuden päätteeksi. Saatiin vielä ilmapallotkin mukaan kuviin, joten eipä siinä paljon tarvinnut tehdä minin viihdyttämiseksi. Parhaimpia olivat arvatenkin ne minin kasvokuvat, jossa hän nauroi katketakseen, mutta toivottavasti se aito riemu välittyy näistä “selkäkuvistakin” sinne asti.

Näiden ottaminen meinasi muuten jäädä välistä tämän hetkisen kameratilanteeni vuoksi. Odottelen siis yhä toista uutta linssiäni, joka sopii nimenomaan tapahtumakuvaamiseen ja sen vuoksi olin lähdössä eilen Helsinkiin ilman kameraa. Otin kuitenkin mukaani hetken mielijohteesta uuden vlogien kuvaamiseen sopivamman kameran ja sillä sain taltioitua nämä. Ihan mukavaa stillikuvaa saa tälläkin aikaiseksi + kamera painaa huomattavasti vähemmän kuin se varsinainen järkäleeni.

Asuista vielä sen verran, että olen jo pidempään etsinyt minille jotain kivaa eläinkuosista vaatetta ja vihdoin kesäaleissa tärppäsi. Tämän mekon malli on niin ihana, että ihan harmittaa ettei sitä ole aikuisten koossa. Toivottavasti syksy olisi sen verran lämmin, että sitä voisi pitää vielä muutamat kerrat sukkisten ja neuleiden kanssa. Otin mekosta onneksi sen verran reilun koon, että tämä menee varmasti vielä ensi kesänäkin.

Omassa asussani ei ollut mitään sen ihmeempää. Musta silkkipaita ja mustat suorat housut ovat yhdistelmä, jonka kanssa ei voi oikein metsään mennä. Housut ovat muuten Lindexin tämä syksyn mallistoa, jos joku niistä kiinnostui 🙂

MOM’S

Zara top

Lindex pants

Zign shoes

Mulberry bag

MINI’S

How to kiss a frog dress and headband

Dinsko shoes

photos of us: Silja, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Apua asiaan, joka ulkonäössäni eniten häiritsee