Mini outfit – Birthday party

SI MODA MINI BIRTHDAY OUTFIT 1

Pitkästä aikaa kehiin miniasua, joka on tällä kertaa ihan syötävän suloinen. Kyseessä on tietenkin syntymäpäivä asu, jossa viiletettiin (kirjaimellisesti) menemään sunnuntaina. Mekon sain syksyllä Lindexiltä ja olen oikein pantannut sitä tätä tilaisuutta varten. Pitsimekot ovat olleet suosikkejani pitkään, mutta täytyy kyllä sanoa, että tämä on aivan erityisen kaunis pienten tyttöjen pitsimekko.

Kengät mini sai tuljaisiksi äidiltäni ja rekvisiitat hommasin viime viikolla Confetista. Muista koristeluista, juhlan kultateemasta ja tarjoiluista tulee vielä tällä viikolla ihan oman postaus.

ps. Tiistain arvonta löytyy täältä.

SI MODA MINI BIRTHDAY OUTFIT 3 SI MODA MINI BIRTHDAY OUTFIT 8SI MODA MINI BIRTHDAY OUTFIT 4

shoes ZARA

dress LINDEX*

crown & balloons CONFETTI

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Kipsu
  January 7, 2016

  Oi, mikä yhdistelmä – kultaa ja valkoista! Näyttänyt varmasti todella kivalta minin yllä!

  Sen verran haluaisin kuvista kommentoida, että kuvat näyttävät omalla koneellani hyvin vaaleilta, ja kun asu on kuvattu vaaleaa taustaa vasten, niin en itse kyllä erota lähes mitään tuosta mainistemastasi mekosta. Ehkä kuvia voisi jatkossa kuvata hieman tummempaa taustaa vasten, tai olla valoittamatta niitä niin paljon? Näkyisi paremmin yksityiskohdat:).

  • Minni
   January 7, 2016

   Samalla asialla minäkin tulin kommentoimaan. Valkoinen ja kulta näyttävät ihanalta yhdessä ja voi miten suloiset kengät minillä on! 🙂 Mekko ei kuitenkaan minunkaan näytölläni juuri erotu taustasta, joten yksityiskohdat jäävät tällä kertaa näkemättä.

  • Kaisa
   January 8, 2016

   Moikka! Näissä ylivalotettiin tarkoituksella jo kuvaustilanteessa. Tykkään joskus leikkiä “puhkipalamisella”, mutta toki ehkä tässä kohtaa se ei ollut niin oiva veto, kun haluttiin kivojen kuvien lisäksi esitellä mekkoa. Oikeassa olette, että valkoinen pitsimekko olisi tullut tummemmasta taustasta paremmin esille! Kiitos rehellisistä mielipiteistä, näitä pitää ehdottomasti uskaltaa jättää aina kun siltä tuntuu 🙂 Mukavaa talven jatkoa molemmille!

 • Qjs
  January 7, 2016

  Sulla on aina niin kivannäköisiä juhlia! Ja jaksat panostaa koristeisiin, teemaan, lahjapaketteihin ym. Koitan ottaa oppia, koska kaikki nuo kyllä nostavat ja luovat juhlatunnelmaa – vaikka toki ystävät, läheiset ja herkut varmasti tekevätkin juhlan.

  Mutta sen lisäksi, että tulin toivottamaan sinulle ja perheellesi mukavaa uutta vuotta ja kiittämään tästä kivasta blogista, mietin, että olisiko tässä vuoden vaihteessa paikka toivoa lisää DIY-postauksia ja -tutorialeja, joiden pohjalta tänne joskus löysin ja jäin seuraamaan? Ymmärrän toki, että pienen lapsen ja talorempan kanssa aikaa on varmasti vähemmän kuin ennen ompelemiselle ym., mutta minusta ne ovat olleet blogisi suola aina upean tyylisi kanssa, joten esitän silti varovaisen toiveen niiden lisäämiseksi sopivissa paikoissa. 🙂

  • Kaisa
   January 8, 2016

   Kiitos kovasti! Teemajuhlien järjestäminen on mulle tietynlaista terapiaa ja siksi tykkään väsäillä aina hieman ekstraa. Ei siis kannata ottaa stressiä, jos ei itse aina jaksa panostaa 🙂 Mutta mitä noihin DIY-juttuihin tulee, niin niistä otan kyllä itse hieman stressiä. Miksi se tuntuukin niin vaikealta kaivaa ompelukone esiin ja surauttaa vaikka pari saumaa päivässä? Haaveissa on kyllä toteuttaa tännekin kaikenlaista nähtäväksi, mutta ehkä sen aika on sitten, kun mini pääsee kunnolla vauhtiin päiväkodin kanssa tässä kevään aikana!

Previous
Tuesday giveaway – Tommy Hilfiger