Mini outfit – Spring gold

SI MODA MINI OUTFIT GOLD 5Itselläni oli talvella menossa jonkinlainen mustakultainen kausi, joka nyt kevään tullen on muuttunut enemmänkin valkokultaiseksi. Metallinhohtoiset sävyt eivät ehkä ole niitä tyypillisimpiä sävyjä lapselle, mutta itse tykkään kovasti.

Kuten olen todennut sata kertaa, ne pinkit glitterijutut eivät vaan omiin makuuni toimi, mutta ripaus kultahippuja lasten paidoissa saa minulta täydet pisteet. Varsinkin kun siihen yhdistetään suloinen tyllihelma 🙂 Kivaa kontrastia tyttömäiselle paidalle tuo Adidaksen kultamustat kengät, jotka kuvissa näyttää kyllä enemmän keltakultaisilta.

SI MODA MINI OUTFIT GOLD 3SI MODA MINI OUTFIT GOLD 2Minin kevätasu nro 1. ikuistettiin Polhemin showroomin ihmemaassa, jossa hänen lempipaikkojaan ovat tietysti kaikki rekkien välit (parhaat piilopaikat) sekä nämä kenkäständit, joihin on hyvä istuutua syömään välipalaa.

Kohta lähdetään kohti Tukholmaan, mutta sitä ennen yksi brunssitilaisuus Helsingissä. Yritän kuvailla lisää miniasuja (sekä niitä omia) Tukholmassa, jos vain säät sallii ja aikaa on 🙂

SI MODA MINI OUTFIT GOLD 1SI MODA MINI OUTFIT GOLD 4

top LINDEX / pants KAPPAHL / shoes ADIDAS / scarf mom’s

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • jeni
    April 22, 2016

    Ihanat asu ja mini!! Hänestä on tullut jo niin iso tyttö. Mahtavaa, että otat häntä mukaan menoihin! 🙂

Previous
Aamurutiinit