Mini outfit – Bomber jacket

SI MODA MINI OCT30 2015 6Olen taas autossa matkalla Helsinkiin, tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen työreissu, vaan lähdettiin siskon ja minin kanssa viettämään sinne rentoa perjantaipäivää. Luvassa on varmaan jotain lasten leikkiparkkia (jes :D), hyvää ruokaa ja pientä shoppailua. Kiva aloitus viikonlopulle!

SI MODA MINI OCT30 2015 1SI MODA MINI OCT30 2015 5

Tämä minin asu sopiikin itse asiassa aiheeseen, koska tämän tyylisissä asuissa me yleensä lähdetään kauppareissulle tai esimerkiksi ostoskeskukseen. Matkan ajaksi kylmillä keleillä puen toki talvitakin, mutta ostoskeskuksiin on mielestäni ihan turha pukea lapsille haalareita ja paksuja takkeja. Kerropukeutuminen on puolestaan fiksu idea. Tämmöinen ns. sisätakki on myös kätevä. Se ei ole lliian kuuma, mutta kuitenkin lämpöisempi kuin pelkkä paita. Joskus kaupoissa on nimittäin aika viileää ja vetoisaa. Bomber-mallinen takki on kuitenkin helppo ja nopea riisua, jos tulee hiki.

SI MODA MINI OCT30 2015 2SI MODA MINI OCT30 2015 4

Tällä kertaa ei hikoiltu, vaan meillä oli itse asiassa hupparin alla vielä pitkähihainen body lämmittämässä. Tennareillekin saatiin lisää käyttöaikaa, kun puettiin villasukat niiden kanssa. Nyt kun tiet ovat vielä kuivat, en näe estettä tennareiden käytölle. Ne ovat sisäkäytössä mukavemmat kuin talvisaappaat.

Ajoitukseni tämän postauksen tekoon meni aika nappiin, koska olemme juuri perillä. Oikein mukavaa Halloween-viikonloppua kaikille!

SI MODA MINI OCT30 2015 3

jacket GAP
pants H&M
shoes VANS*
wool socks & scarf DIY (my mom)
beanie KAPPAHL
(*gifted)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • jenny
  October 31, 2015

  Upea asu! Sinulla on kyllä silmää yhdistää vaatteita. Pidän muutenkin tyylistäsi pukea lapsesi. 🙂

  • Kaisa
   October 31, 2015

   Kiitos 🙂 Ei ehkä ihan se perinteinen tyyli tai ainakana mikään pikkuprinsessatyyli. Toki tykkään myös kauniista pitsimekoista tytöillä, mutta en ehkä ihan arkikäytössä…

Previous
Fake fur