Mini Outfit – Cafe Esplanadi

SI MODA MINI JUNE29 2015 0

Yksi toivotuimmista postauksista on ehdottomasti nämä minityylit, joten täältä pesee taas kuvia pikkuneidin asusta. Tällä kertaa oltiin koko perheen voimin kahvilla Esplanadilla ja mini poseerasi “isojen tyttöjen tuolissa” ihan kuningattarena aurinkolasit päässään. Mikä mieletön ja hassu persoona siitä pienestä nyytistä onkaan kasvanut.

En ole mikään vaaleanpunaisten prinsessavaatteiden suuri ystävä, mutta näissä kuvissa näkyvät marjapuuron väriset vermeet ovat tämänkin äidin mieleen. Juuri sopivan tyttömäisiä. Tämän sävyn, kukallisen kuosin ja parkatakin yhdistelmässä on jotain hauskaa. Se tosi asia ei kyllä ole hauska, että parkatakkia joutuu käyttämään näin heinäkuun kynnyksellä. Miksi minulla on mielikuva, että me oltiin kaikki lapsuuden kesät avojaloin ja lyhythihaisissa? Aika taitaa kullata ne muistot…

//

“Mini outfit” posts has been so popular in the past so here we go again. These photos are from last week when we went for a coffee to Cafe Esplanadi. This little fashionista is such a funny little girl! While I was taking these photos she was posing like a queen and goofing around with her sunglasses. I love you so much sweetie!

SI MODA MINI JUNE29 2015 4SI MODA MINI JUNE29 2015 00SI MODA MINI JUNE29 2015 1SI MODA MINI JUNE29 2015 2

takki/jacket LINDEX*
housut/pants ZARA
kengät/shoes ADIDAS ORGINALS
aurinkolasit/sunnies H&M
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Blue sky