Mini outfit – Custom made

SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 3SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 1

En ole lupauksistani huolimatta vielä tänä vuonna kaivanut ompelukonetta kertaakaan esille. Se hieman harmittaa, mutta aion kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni vielä ennen kesää. Tuntuu vain, että aika loppuu kesken ja ompelupuuhat ovat olleet se ensimmäinen asiasta, josta olen karsinut. Nautin kuitenkin suuresti käsitöiden tekemisestä ja koen, että tätä taitoa on myös syytä vaalia, ettei se nyt ihan kokonaan pääse ruostumaan. Siksi haluan ehdottomasti löytää tälle rakkaalle harrastukselle aikaa. Ompelu nimittäin lieventää stressiäkin aika ihanasti.

Vaikka itse en tosiaan ole tänä vuonna ommellut vielä yhtään saumaa, niin minillä on silti kaapissaan upouusi käsintehty asu. Eräs tuttuni käy samaa koulua kuin minä aikoinaan ja hän tarvitsi lastenvaatekurssia varten asiakkaan. Meillä ei ollut mitään sitä vastaan, että minille loihdittaisiin mittatilauksena uudet vaatteet, joten sovittiin treffit samantien. Muutamien melko vauhdikkaiden sovituskertojen jälkeen vaatteet olivat enää viimeistelyä vailla ja saimme ne pian sen jälkeen kotiin.

SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 5SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 0

Asu koostuu kahdesta osasta, puuvillaisesta napitettavasta kauluspaidasta ja tähtikuviollisesta farkkuliivimekosta. Kauluspaidassa on ihastuttava tuplakaulus ja käy kivasti myös pelkkien housujen kanssa. Mini näyttää se päällä jo ihan isolta tytöltä! Vauhdin perusteella voisi olettaa tämä asun sopivan myös vallan hyvin leikkimiseen, vaikka se ns. siistimpi kaupunkiasu ehkä äidin mielestä onkin.

Olen joskus aikaisemminkin täällä puhunut, että vaikka tykkään pukea tytön kaupungille tai kylään lähdettäessä siistimpiin vaatteisiin, olen silti aina pitänyt kiinni myös mukavuudesta. Lapsen on pystyttävä liikkumaan ja leikkimään vaatteissaan oli paikka tai tapahtuma mikä tahansa. Näissä vaatteissa liikkumatilaa toivat mekon a-linja ja sopivan lyhyt mitta sekä paidan takalaskos. Joskus huomaa, että etenkin näissä vähän siistimmissä lastenvaatteissa ei ole välttämättä mietitty ihan loppuun asti sitä lasten liikkumista, mutta onneksi omatekemiin voi upottaa ne kaikki parhaimmat ratkaisut.

SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 4SI MODA MINI OUTFIT CUSTOM 00

paita/shirt tilaustyönä tehty/custom made
mekko/dress tilaustyönä tehty/custom made
kengät/shoes ZARA
rusetti/bow H&M
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • laura
  April 19, 2015

  Tosi kiva postaus ja ihana asu! Itselläni tuli myös parin vuoden tauko ompeluharrastukseen, mutta tänä talvena sain pitkästä aikaa innostuksesta kiinni ja muutama uusi mekko odottelee jo kesää..suosittelen kyllä ompelua jos aika vaan riittää, se on oikeesti parasta terapiaa!:D

  • Kaisa
   April 23, 2015

   No niin kyllä on! Pakko ryhdistäytyä 🙂 kiitos!

 • Jenny
  April 21, 2015

  Voi kuinka tyylikäs pikkuneiti!

Previous
Lace top