Mini outfit – Double denim

SI MODA MINI ASU MAY25 2015 5

Päivän minityyli pitää sisällään tuplafarkkua. Gapilta viime kesänä hankittu valkoinen farkkutakki on vihdoin sopiva ja tulee varmasti olemaan se kesän käytetyin “siisti kaupunkirotsi”. Jalassa H&M:n hinta-laatusuhteeltaan kelpo tavaraa olevat denimleggarit. Esimerkiksi Zaran vastaavat housut ovat ainakin meillä nukkaantuneet todella herkästi ja saumat purkautuneet miten sattuu. Asusteena jo aikaisemmin Instagramissa vilahtaneet kokovalkoiset superstarit, joista tämä mama on kyllä niin kateellinen. Omaa kokoa kun ei enää tunnu löytyvän mistään.

Tarkkasilmäiset ehkä bongaavat kuvasta myös minin rakkaimman lelun, jota ei näillä näkymin saa irroitettua neidin kädestä enää koskaan. Viime viikolla pupu pyöräytettiin taas hygieniasyistä pesukoneessa ja voi sitä ihmetyksen määrää mihin katosikaan rakas pehmolelu 1,5 tunniksi 😀 Itselläni ei ole ollut koskaan mitään turvalelua tai -riepua, mutta sisko kantoi aikoinaan sellaista mukanaan. Oliko teillä lapsena joku yhtä rakas ja tärkeä lelu?

SI MODA MINI ASU MAY25 2015 2SI MODA MINI ASU MAY25 2015 6SI MODA MINI ASU MAY25 2015 3SI MODA MINI ASU MAY25 2015 4SI MODA MINI ASU MAY25 2015 1

takki/jacket GAP
housut/pants H&M
kengät/shoes ADIDAS ORIGINALS
huivi/scarf DIY
pipo/beanie KAPPAHL
paita/top GAP
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • jenny
    May 26, 2015

    Asu on taas mitä mahtavin! Nämä mini-outfitit onkin parasta antia ja saan aina omalle tyttärelleni kivoja tyylivinkkejä. Kiitos siis näistä!
    Saisiko tuosta huvista lisää infoa? Onko siinä pöllö tms? Todella hauskan näköinen 🙂

Previous
Feeling better