Mini outfit – Pink and sparkle

si-moda-mini-winter-outfit-1si-moda-mini-winter-outfit-3si-moda-mini-winter-outfit-2si-moda-mini-winter-outfit-6si-moda-mini-winter-outfit-7coat KAPPAHL / bag ZARA / beanie and wool socks DIY (my mom) / shoes DINSKO

Reissussa on aina kiva olla, mutta kyllä sitä on ihana tulla kotiinkin. Olin poissa tasan kaksi päivää ja silti ikävä tätä minityyppiä kohtaan kasvoi hämmentävän suureksi. Mutta onneksi se oli vain sellaista “hyvää ikävää”, jota kai rakkaudeksikin kutsutaan. Ilman muuta perhettä reissatessa sitä herkästi aina miettii, että “hei tästä ravintolasta miehenikin pitäisi” tai “olisipa tuossa ihana puisto miniä ajatellen”. Se ei tietenkään tarkoita, etten kestäisi olla perheestäni erossa, vaan kertoo lähinnä siitä, että mietin heitä lähes kaikessa mitä teen. Viime yönä saavuin kotiin ja kaaduin sänkyyn rättiväsyneenä. Säpsähdin parin tunnin päästä, kun pieni ääni kysyi “äiti mitä sinä täällä teet?”. Hymyilytti ja vastasin, että “tulin kotiin”.

Yllä minin joulukuinen kaupunkiasu reilun viikon takaa, kun vietimme aamupäivän kahdestaan Helsingissä. Fiilisteltiin yhdessä joulua ja parkkeerasimme itsemme Stockan jouluikkunan eteen toviksi. Sen jälkeen lounasta ja päätöntä haahuilua leluosastolla. Mini odottaa jo joulua kovasti, mutta raukka taitaa luulla, että joulu on yhtä kuin hänen synttärit. Menee vielä vuosi pari, kunnes hän ymmärtää, että hänelle on sattunut kaksi isoa juhlapäivää peräkkäin 🙂 Tästä tulikin mieleen, että joulupuuhien lisäksi minun pitää hieman suunnitella tulevia synttäreitä. Millähän teemalla sitä tänä vuonna menisi?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Hello from Stockholm