Mini Outfit – Red skirt

SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 3SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 5

Viime vuonna muuton aikoihi mini oli kovin kipeä ja jouduimme itse asiassa viettämään muuton vastaisen yön lastenklinikalla. Tällä kertaa toivoin sydämeni pohjasta, että tuo pikkuinen pysyisi terveenä muuton yli ja pääsisimme kivasti asettumaan uuteen kotiin. Noh, ei se ihan putkeen mennyt, vaan pieni nuhanenä se tuolla niiskuttelee taas. Onneksi flunssa on kymmenen kertaa lievempi kuin viimeksi.

Nämä kuvat eivät siis totisesti ole tältä viikonlopulta, mutta kelin puolesta voisivat kyllä olla. Taitaa olla se viimeinen kesäviikonloppu käsillä. Sään viiletessä täytyy ainakin näiden pienempien verhoutua taas pitkiin lahkeisiin ja hihoihin. Itse uskallan ehkä vielä tovin kulkea paljain säärin, jos yhdistän hameen villapaitaan?

SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 1SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 6

Mutta nyt meillä jatkuu muumi-maraton ja ehkä kohta uskallamme lähteä pienelle happihyppelyllekin. Se ero vuoden takaiseen myös on, että nyt mini malttaa jo katsella viltin alla ohjelmia ja kuunnella satuja. Pian sitä tuijotellaan yhdessä kokonaisia Disney-leffoja! Mihin se aika oikein katoaa?

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

//

Mini style of the month. I got those Vans for her like over a year ago and finally shoes fits. I love the combination of bright red and leopard print for myself but I surely think it works on her too!

SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 00SI MODA MINI OUTFIT AUG30 2015 7

top H&M
shoes VANS*
skirt SEPPÄLÄ
bow H&M
 
(*saatu)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • jenny
  August 31, 2015

  Niin söpö, aivan kuin karkki! Olette selkeästi “samasta puusta” 🙂

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Heh kiitos <3 On hänessä kyllä paljon samaa kuin minussa pienenä, mutta onneksi hän on perinyt mieheni pitkät sääret! 😀

Previous
Curves