Jatketaan Si Moda Mini -postauksella. Eli kyseessähän on postaussarja, jossa esitellään meidän pikkuisen tyyliä. Tällä kertaa ajattelin sanoa muutaman sanan lastenvaatekaupoista Lontoossa, sekä tietenkin esitellä omat Lontoon tuljaiseni minille. Listasin jo aiemmin täällä yhteen eri lastenvaatekauppoja , kun pohdin niiden mitoituksia ja kokoja. Siinä tuli mainittua mm. GAP, jonka iso liike löytyy Oxford streetiltä (itse asiassa kaksikin).  Lapsille on molemmissa liikkeissä oma kerros ja vaatteita löytyy vastasyntyneen koosta aina 170cm asti. Vauvavaatteista minulla oli ennen Lontoon reissua paljon hyviä kokemuksia, mutta tämän hetkinen valikoima ei säväyttänyt. Ehkä se johtui osittain siitä, että vauvavaatteet olivat jo liian “vauvamaisia” meidän tytölle ja taaperovaatteet taas aivan liian suuria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos GAP osoittautui pettymykseksi tällä kertaa, niin Next:in valikoima sen sijaan oli erittäin positiivinen yllätys. Olin kuullut muutamien tuttujen tilanneen heidän nettikaupasta Suomeen ja tykänneen kovasti, joten siitä syystä päätin katsastaa liikkeen paikan päällä. Sieltä tuli ostettua tuon harmaan pitkähihaisen neulemekon ja panda-collegen lisäksi perus trikoopaitoja sekä yksi collegehame. Kaikissa niissä oli ihana pehmeät puuvillamateriaalit, jotka ovat kestäneet myös pesua moitteettomasti. Itse suosin tytön vaatteissa aika neutraalia värimaailmaa pienillä väripilkuilla höystettynä ja Next:iltä löytyi todella paljon valinnanvaraa värien suhteen. Varmasti jokaisen makuun jotakin!

Paras löytöni Lontoosta oli kuitenkin tuo hämmentävän hieno parkatakki. Miten noin pieneen takkiin on saatu noin mahtavat yksityiskohdat? Ja mikä parasta, se on samanaikaisesti erittäin käytännöllinen ja mukava. Ensin epäilin tuleekohan takkia käytettyä kuinka paljon, mutta se on ollut päivittäisessä käytössä siitä lähtien, kun tulin kotiin. Takin takaosa on hieman pidempi ja siinä on ihanan pehmeä karva, joka lämmittää pienen selkää. Muhkea huppu puolestaan suojaa korvia kovaltakin tuuleta. Muuten takki on kevyesti topattu ja alle mahtuu paksumpikin villatakki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

parkatakki/parka jacket & trikoohousut/tricot pants RIVER ISLAND // neulemekko/knitted dress & svetari&sweater NEXT

Löysin takin tosiaan River Islandilta, josta en kyllä odottanut lastenvaatteita löytäväni. Sattumalta huomasin, että he myyvät nykyään myös minikokoja. Valikoima oli omaan makuuni juuri sopivan trendikäs, mutta silti lapsille sopiva. Sieltä olisin voinut ostaa useammankin jutun, mutta koska olin jo ehtinyt shoppailla Next:illä niin päätin tällä kertaa jättää ostokset tähän yhteen takkiin ja noihin trikoohousuihin. Tsekkasin äsken, että lastenvaatteita löytyy myös heidän nettikaupastaan, joka toimittaa Suomeen. Tallinnasta ja Tukholmasta puolestaan löytyvät lähimmät liikkeet, mutta en tiedä onko ovatko he ottaneet valikoimiinsa myös lastenvaatteita. Tietääkö joku?

Muita käymisen arvoisia liikkeitä lastenvaatteiden kannalta Lontoossa ovat mm. Mark&Spencer, Debenhams, Benetton, Zara, H&M.

//

I bought these cuties from London. I’m absolutely thrilled by that parka jacket. It’s no doubt the coolest kid’s jacket I have ever seen but it’s also very practical and comfy. That’s what I appreciate in children’s clothing.

 

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Anni
  October 16, 2014

  Hei:) Aivan ihania lastenvaatteitta olet taas löytänyt! Itselle niiden ostaminen ei vielä ole ajankohtaista, mutten voi olla hypistelemättä niitä vastaan tullessa. 😀
  Asun Tallinnassa, ja täällä ainakaan River Island ei ainakaan vielä myy lastenvaatteita. 🙂

 • NoNNu
  October 17, 2014

  Hei! Minkä kokoisia Next:in vauvanvaatteet ovat – vastaako hyvin kokoaan? Ihania pienten vaatteita, kun kävin verkkokaupan tarjonnan katsomassa! Pakko ehkä tilata joulun pehmeät paketit sieltä.. 🙂

  • Kaisa
   October 18, 2014

   Mun mielestä vastasivat aika hyvin kokoaan 🙂 suht samanlainen mitoitus kuin Suomen ketjuliikkeiden valikoimissa!

 • -Iidy
  February 1, 2015

  Moi. Onko noi river islandin vaatetta pientä mitotusta? Tai miten vastaa kokoaan?
  Mietin kun olisin sieltä tilaamassa kesäksi syntyvät poikavauvalle shorseja ja pohdin 0-3 kk ja 3-6 kk kokoja välillä ja mietin että mahtaako toi 3-6 kk olla ihan jätti vastasyntyneelle. Kiitos jos jaksat vastata! 🙂

  • Kaisa
   February 1, 2015

   Moikka! Mun mielestä sisävaatetus vastaa aika hyvin kokoaan. Esim. tyttöjen trikoot olleet vastaavia kuin H&M:llä ja Zarassa. Mutta esim ulkotakit ovat olleet ainakin omalle tytölleni aivan liian isoja. Hän tosin on aika pienikokoinen, mutta on se nyt aika ihme kun 1v 2kk tytölle mahtuu 3-6kk ikästen takki 😀 ja esim se 6-12kk takki odottelee yhä neidin kasvamista. Shortsit ovat kyllä siitä kätevät tilata netistä, kun lahkeen pituudella ei ole niin väliä. Itse ottaisin tuon pienimmän, niin pysyvät ainakin ylhäällä 🙂 Ihanaa odotusaikaa (olettaen nyt siis, että omasta kasvavasta pienokaisesta puhut) :)!

Previous
Entinen arvostelija