Täällä ollaan ihan maanantaifiiliksissä, kiitos alkuviikon miniloman. Maanantaiaamuna laiva lähti kohti Tallinnaa ja eilen illalla saavuttiin takaisin kotiin. Tämä yhden yön reissu oli meiltä (minulta ja Jannilta) synttärilahja Saralle. Olemme puhuneet jo vuosia yhteisestä reissusta, mutta aina se on vähän jäänyt. Nyt päästiin reissujen makuun tämän miniloman muodossa, mutta ainakin omasta puolestani voin vannoa, ettei tämä jää viimeiseksi. Meillä oli niin hauskaa!

Palailen vielä Tallinna-tarinoiden kera huomenna, mutta tässä ensin toisen päivän asuni. Se huokuu jo kevättä valkoisine tennareineen ja muutenkin vaaleine sävyineen. Pelkkien lämpöasteiden perusteella tämä oli oikein hyvä asu +7 asteen keliin, mutta raivoisa tuuli teki ilmasta todella paljon viileämmän ja siitä syystä meinasi vilu välillä yllättää. Onneksi ei monia metrejä ulkona tallailtu. Ehkä ensi kuussa uusi yritys vastaavan asun kanssa. Rakastan noiden rentojen farkkujen ja lippisten yhdistelmää sekä tietysti raikasta väripalettia!

ps. Tänään on julkaista uusi Äititreffit-jakso ja sen pääsette kuuntelemaan mm. Spotifysta! Luvassa ekstrapitkä raskaus-spesiaali, jossa sukella kunnolla vauvamaailmaan ja puhutaan mm. raskautumisesta sekä alkuraskauden fiiliksistä.

neule &OTHER STORIES / lippis H&M / farkut GINA TRICOT / takki ELLOS / laukku ELLEME / kengät ADIDAS

kuvat: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Jännittävä viikko takana
Minilomalla