Talvimini

si-moda-mini-outfit-winter-3si-moda-mini-outfit-winter-2si-moda-mini-outfit-winter-4si-moda-mini-outfit-winter-5si-moda-mini-outfit-winter-1coat GUGGUU* / pants REIMA / beanie GUGGUU* / shoes DINSKO

Ensilumi sateli eilen maahan (tai oikeastaan pyrytti vaakatasossa), joten eiköhän ole aika siirtyä asukuvissakin talvisempiin tamineisiin. Ensimmäisenä luvassa miniasua, koska onnistuin sopivasti ikuistamaan tämän lämpöisen lookin jo etukäteen. Pari viikon takaisella Ahvenanmaan reissulla oli jäätävän merituulen ansiosta niin kylmä, että ainoa sopiva vaate ulos oli lämmin toppatakki (ja lukuisat välikerrastot). Onneksi olin pakannut minille syystakin lisäksi mukaan tämän Gugguulta juuri saadun toppiksen.

Ja voi jestas miten suloinen se onkaan. Karvahupulliset takit taaperoilla ovat kyllä aina yhtä hellyttävän näköisiä. Tämä vaalea väri on varmasti arempi valinta kuin se tarjolla ollut musta, mutta koska meiltä löytyy jo musta toppahaalari, päätin ottaa riskin. Takkia ei kuitenkaan ole tarkoitus päiväkotiin pukea, joten uskoisin sen kestävän suhteellisen puhtaana kaupunkireissut sun muut. Tämän värin kanssa sain myös kivasti toteutettua lemppariyhdistelmäni minin asuissa. Eli vaaleaa harmaata, valkoista ja ripaus vaaleaa roosaa. Pettämän värikombo pikkutytöillä, niin raikas! Harmaat kuorihousut löytyivät Anttilan loppualeista ja vaikka silloin väri hieman epäilytti, niin nyt olen tyytyväinen, että päätin ne ostaa. Sopivat takin kanssa yhteen ihan täydellisesti.

(*tuotteet saatu)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Suosikkineule käytössä