SI MODA ASU MAR5 2015 2

Maanantai oli hyvä päivä.

Oltiin kerrankin ajoissa liikkeellä. Yllätin sillä jopa itseni. Aamupäivä sujui Saran luona lounaan ja leikkien merkeissä. Mini teki pienen tutkimusretken kämpässä ja sisusti sen samalla uudelleen. Päiväuniajasta otettiin kaikki irti. Kuvailtiin niin ulkona kuin sisälläkin. Pohdiskeltiin elämän suuria asioita, kuten miltä näyttää täydellinen instatili. Minä maistoin ekaa kertaa mehulinkomehua. Oli muuten hyvää! Välipalan jälkeen sanottiin Saralle heipat ja lähdettiin kotia kohti. Saatiin puolessa päivässä tehtyä enemmän (blogi)hommia kuin saan yleensä parissa päivässä. Tehokasta, mutta kahdestaan kolmestaan niin älyttömän rentoa ja mukavaa.

Tällaisten päivien jälkeen puhkun yleensä intoa tehdä uusia postauksia ja panostaa blogiin, mutta nyt olen viime päivät ollut omituisen vaisu. Kiinnostusta löytyy kyllä, mutta toteutuksen kanssa on ollut haasteita. Olen niitä tyyppejä, jotka tahtovat nostaa rimaa joka kerta, kun ovat ylittäneet edellisen korkeuden. Olen niitä tyyppejä, jotka hyppäävät joidenkin korkeuksien yli. Joskus se kannattaa, joskus ei. Blogini on varmasti kehittynyt muuton jälkeen, mutta nyt kaipaan itse taas jotain lisää.

Kuvaamisessa huomaan kehittyväni koko ajan ja se pallo on lähtenyt pyörimään kuin itsestään uuden kameran ostamisen jälkeen. Nyt olisi siis ehkä aika panostaa teksteihin ja aiheisiin. Opetella kirjoittamaan paremmin. Pyrkiä löytämään sitä tarvittavaa syvyyttä ja persoonallisuutta tähän hommaan, etteivät postaukset toisensa jälkeen olisi vain asuja ja pientä höpinää siitä miten päivä on mennyt (kuten yllä). Toki nämä rennot kuulumiset ja asupostaukset tulevat varmasti olemaan aina osa blogimaailmaa ja hyvä näin. Koen kuitenkin, että välillä on annettava jotain muutakin ja enemmän, jotta mielenkiinto säilyy niin itsellä kuin lukijoillakin. Vai mitä olette mieltä?

Ajattelin ensi viikolla käyttää yhden päivän vain postausten suunnitteluun. En ole sitä aiemmin liioin harrastanut, vaikka hyvin systemaattinen ihminen olenkin. Ehkä se auttaisi minua pääsemään  kaipaamalleni seuraavalle levelille. Uusien korkeuksien ylittäminen on minusta se  avainasia bloggaamisessa. Uusi ala kaipaa uusia innovatiivisia tekijöitä ja rohkeita yrityksiä. Kunnianhimoa ja kilpailuhenkisyyttä bloggaajilta kyllä löytyy, vaikka eihän tässä varsinaisesti kilpailla ketää muuta kuin itseään vastaan. Se kuitenkin on juuri se asia, joka ainakin minua motivoi panostamaan ja kehittämään omaa blogiani.

Lukijatutkimuksen palauteosioon olivat monet teistä liittäneet postaustoiveita ja kertoneet mitkä aiheet erityisesti miellyttävät. Kiitos vielä niistä! Ajattelin lukea nekin uudelleen läpi ennen kuin lähden postauksia suunnittelemaan. Lisää toiveita saa ehdottomasti jättää kommenttina aina, kun siltä tuntuu.

Kuvituksena yhdet maanantaina kuvatut asukuvat. 

SI MODA ASU MAR5 2015 5SI MODA ASU MAR5 2015 000SI MODA ASU MAR5 2015 1SI MODA ASU MAR5 2015 00 pieni

neuletakki/knitted jacket GINA TRICOT*
pooloneule/polo knit SEPPÄLÄ
housut/pants LINDEX*
laukku/bag LINDEX*
kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*)
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
sukat/socks MONKI
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Ansku
  March 6, 2015

  Minustä ainakin tässä postauksessa oli miellyttävä kirjoitustyyli. Ja kuvat, nehän on kauniita niin kuin aina 🙂

  http://www.peaceandstyle.fi

  • Venku
   March 6, 2015

   Ois kiva nähdä postauksia teidän kodista 🙂

   • Kaisa
    March 8, 2015

    Tulossa 🙂 Näitä on varmasti odoteltu jo kyllästymiseen asti, mutta minkäs teet kun ei tohdi pahoin keskeneräisiä huoneita kuvailla…

  • Kaisa
   March 8, 2015

   Kiitos 🙂 kiva kuulla! Sisältöön haluan kyllä panostaa jatkossa vielä enemmän.

Previous
Kevään ja kesän suosikit