Missä nyt mennään?

Välillä tuntuu ettei rakennusprojektissa tapahdu tässä alkupuolella mitään, mutta sitten parin päivän aikana voi tapahtua paljonkin. Ajattelin, että pieni tilannekatsaus voisi nyt olla ihan paikallaan. Eli missä nyt mennään?

– Maaperätutkimus suoritettiin pari viikkoa sitten ja saimme sieltä iloisia uutisia budjetin kannalta. Pohjatöiden osalta budjetti ei ainakaan tule ylittymään, vaan ihan

– Vanha hirsitalo on myyty ja purkulupa saatu. Varsinainen purku-urakka alkuun menee kuitenkin vielä pieni hetki, koska sitä ennen täytyy vielä selvittää muutamat (paperi)asiat.

-Rakennuslupaa varten tarvittavat asiakirjat ovat vihdoin kaikki kasassa ja nyt pääsemme hakemaan lupaa. Kun lupa on myönnetty ja vanha talo purettu, pääsemme maatöiden kimppuun. Jos kaikki menee hyvin, niin niiden aika koittaa vielä ennen kesäkuuta. Tämä tarkoittaa sitä, että pystytysvaiheeseen pääsemme kesällä, kuten alunperin suunnittelimmekin.

– Sisätilojen suunnittelu on kovassa vauhdissa ja erityisesti keittiönsuunnittelussa on edetty jo aika mukavasti. Keittiön rakenne on nyt selvillä, mutta vielä pitää hieman miettiä tulevia kodinkoneita ja materiaaleja yms.

– Kevätmessuilta saimme inspiraatiota mm. kylpyhuoneeseen ja tulevaan takkaan, joten nekin asiat edistyvät pikku hiljaa. Monet näytteilleasettajat suosittelivat meitä tulemaan tuleville asuntomessuille ja niin olimme ajatelleetkin tehdä. Kesäretki Mikkeliin on siis edessä, vaikka toivonkin, että siinä vaiheessa meillä on jo aika selvät sävelet talon suhteen.

Onko teillä muute jotain toivepostauksia tänne Talo-blogin puolelle? 🙂

Kuvituksena muutamia eilen napattuja otoksia Kevätmessuilta.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Tami
  April 9, 2017

  Ite ainaki oon tykänny noista inspiraatiokollaaseista, saa vähän esimakua tulevasta 🙂 Sitten ois tietty kiva nähä niitä lopullisia valintoja, kun ne päätökset saatte valmiiksi!

  • Kaisa
   April 12, 2017

   Kiva kuulla 🙂 ne on se helpoin tai no oikeastaan ainoa tapa kertoa jotain tulevasta. Ja ehdottomasti lopullisista valinnoista tulee sitten kunnon postauksia!

 • jenni
  April 11, 2017

  Onpas ihana kuva tuo viides kuva. Ihana tunnelma! Minäkin olen tykännyt inspiraatiokollaaseista, näkee vähän mitä tyyliä haette kotiinne.

  • Kaisa
   April 12, 2017

   Kiitos 🙂 Ja kiva kuulla! Niitä tulossa varmasti lisää jonkin verran.

 • Emilia
  April 20, 2017

  Kiinnostaisi myös esimerkiksi lattiavalinnat. Joko olette niistä selvillä? Inspiskollaasia?

  • Kaisa
   April 20, 2017

   On ne aika hyvin selvillä 🙂 Voisinkin niistä puhua seuraavaksi! Kiitos ideasta!

Previous
Huulipuna suosikit x 5