Mitä me tänään katsottaisiin?

*Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

Täällä sitä ollaan, kotipäivä numero seitsemän ja vielä jaksaa hymyilyttää. Onhan tässä viikon aikana tullut iso muutos meidän normaaliarkeen, mutta pitämällä tietyistä rutiineista kiinni homma kyllä pelittää. Eikä vielä ainakaan seinät kaadu ihan päälle. Harrastuksien ja päivähoidon ollessa pois kuvioista on kuitenkin pitänyt keksiä enemmän virikkeitä lapsille. Ollaan liikuttu luonnossa, järjestetty tanssikilpailuja, leivottu, opiskeltu leikkimielisesti sekä katsottu leffoja ja sarjoja!

Aamut alkavat meillä yleensä piirrettyjä katsellen, jonka jälkeen syödään aamupala. Mieheni on kunnostautunut niiden laitossa ja monesti meillä on nyt jokaisena aamuna hieman erikoisempi aamupala banaanipannareineen ja smoothiekulhoineen tarjolla. Pientä kivaa piristystä jokaiseen alkavaan päivään! Aamiaisen jälkeen ulkoillaan, syödään lounasta ja sitten kuopus nukkuu päiväunet. Sillä välin minä teen töitä ja isompi tyttö eskaritehtäviä. Monesti otetaan myös päikkäriaikaan itse hetki lepoa ja katsellaan yhdessä vaikka jotain leffaa. Iltapäivällä ulkoillaan yleensä toisen kerran ja/tai käydään ehkä kaupassa täydentämässä ruokavarastoa.

Lasten nukahdettua meillä koittaa miehen kanssa se paljon kuulutettu oma aika, joka menee kyllä nyt pitkälti töiden ja kotitöiden parissa, mutta yritän tilanteesta huolimatta joka ilta ottaa myös hetken itselle ja katsoa vaikka jotain sarjaa. Yhteisestä leffaillasta miehen kanssa on tovi, mutta suunniteltiin, että kun saadaan tämän viikon työhommat pakettiin, otetaan sellainen pitkästä aikaa ehkä perjantaina tai lauantaina. Meillä onkin katsomislistalla useampi mielenkiintoinen leffauutuus. Olisi myös kiva aloittaa joku uusi sarja yhdessä pitkästä aikaa, kun nyt olemme miltei vuoden ajan tuijotelleet kumpikin omia sarjojamme kiitos vauvavuoden rikkonaisten iltojen ja öiden.

Leffoista ja sarjoista puheenollen ajattelin, että voisin tähän postaukseen kerätä ison kasan katseluvinkkejä, sillä moni on siellä varmasti samanlaisessa tilanteessa kotona joko yksin, puolison tai perheen kanssa. Nyt jos koskaan on sopiva hetki katsoa se pitkään odotellut leffa tai aloittaa uusi kiva sarja päiviä piristämään. Myös kunnon leffa- ja sarjamaratonit voivat tulla kysymykseen, jos aika käy oikein pitkäksi. Meillä (harmi vaan) niin ei taida tässä lähiaikoina käydä, kun on kaksi tuholaista pitämässä päivät kiireisenä, mutta ehkä joskus, kun meille vanhemmille vapaailta taas suodaan, niin pötkötetään miehen kanssa telkkarin edessä 6 tuntia ja katsotaan joku huippu trilogia alusta loppuun 😀 Jokaisen vanhemman unelma!

Mutta tosiaan, laitan tähän alle nyt minun ja meidän koko perheen suosikkeja Viaplayn valikoimasta kategorioittain ja loppuun vielä ne uudemmat leffat/sarjat, jotka olen ajatellut itse katsoa tässä kotipäivien (tai viikkojen) aikana. Toivottavasti listauksesta löytyy teillekin kivaa katsottavaa 🙂

Lasten suosikit (joita riittää, Viaplayn valikoima mieletön):

Lego Friends

Saagan Seikkailut

Mian Maaginen Maailma

Shimmer&Shine

My Little Pony

Seikkailija Dora

Maija Mehiläinen

Pipsa Possu

Ryhmä Hau

Blaze ja monsterikoneet

 

Koko perheen leffasuosikit:

Frozen

Aladdin ja Dumbo (ne uudet ei piirretyt versiot!)

The Crinch (jep, meillä katsotaan joululeffoja ympäri vuoden :D)

Mehiläisen elokuva

Omia sarjasuosikkejani:

Greyn Anatomia (en kehtaa edes sanoa mones kierros menossa…)

Dawson’s Creek (niin legendaarinen!)

How I met your mother

Prison Break

Criminal Minds (näitä tuijottelin joskus opiskeluaikana joka päivä telkkarista!)

Omat leffasuosikkini:

Hömppäleffoja, joita voin jaksoa aina uudelleen:

Notting Hill

You me and Dupree

Bring it on

Love Actually

Neljät häät ja yhdet hautajaiset

 

Hieman enemmän draamaa (ja ehkä nenäliinoja):

The Pianist

Babel

Apocalypto

Dear John

The Girl with the Dragon Tattoo

Leffamaratonit:

Bridget Jones 1 / 2 / 3

Pirates of the Caribbean 1 / 2 / 3 / 4

Näin koulutat lohikäärmeesi 1 / 2 / 3 (en tiedä miksi, mutta oon itse näihin enemmän koukussa kuin meidän lapset…)

Jurassic Park 1 / 2 / 3

Itse Ilkimys 1 / 2 / 3 (nää on niin hulvattomia ja naurattaa aikuisiakin :D)

Kung Fu Panda 1 / 2 / 3

Viaplaysta löytyy myös iso kasa Bond-leffoja niiden ystävälle!

Katsomislistalla:

Lion (veikkaan, että nenäliinoja tarvitaan)

The Hustle (hetkeen, kun täytyy saada aivot narikkaan)

Rig 45  (Aku Louhimiehen ohjaama toimintasarja, jonka 2. kausi on muuten ilmestynyt!)

The Good Doctor (sairaalasarjojen suurkuluttajana tää täytyy tsekata)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pandemia: Miten meillä toimitaan?
Mitä me tänään katsottaisiin?