Mitä mukaan festareille?

SI MODA FESTIVALS 2016 1Tämä viikko tulee olemaan täällä blogissa aika festaripainotteinen, nimittäin tänään jatketaan festarilaukun pakkausvinkeillä ja huomenna mietitään festariasuja. Loppuviikostakaan tuskin voidaan välttyä festarijutuilta, kun pääsen konkreettisesti Suvilahteen fiilistelemään menoa.

Mutta niin, mitä sitä pakkaisi (kaupunki)festareille mukaan? Moni ajattelee, että ei ehkä tarvitse hirveästi mitään, kun asuu siinä ihan kivenheiton päässä, mutta jos haluaa välttää edestakaisin ravaamisen, niin tämä pieni lista voi auttaa.

SI MODA FESTIVALS 2016 3Tässä tavarat, jotka päätyvät 99% varmuudella omaan laukkuuni, mitään valtavaa reppua en ajatellut nimittäin raahata mukana:

tyhjä pullo, johon saa täyttää vesipisteissä vettä

henkkarit, pankkikortti & käteistä rahaa tarpeeksi

puhelin täydellä latauksella

kamera ja pari muistikorttia (järkkärit vaativat yleensä kuvausluvan)

käsidesiä/savetteja

laastareita & särkylääkettä

(kertakäyttö)sadeviitta

powerbank

aurinkolasit

käsipeili & huuliöljy (ihan ehdoton!!)

hiuslenkkejä, koska mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se tunne, kun haluaisit sipaista hiukset ylös illan päätteeksi, mutta sulla ei ole ponnaria mukana 😀

joku lämpöisempi vaate viileän illan/yön varalle

Monet sanoo, että sadeviitan ottavat mukaan vain pessimistit, jotka eivät usko aurinkoa lupaaviin säätiedotuksiin, mutta voin kertoa, että kyllä se sadeviitta maistuisi myös niille optimisteille sadekuuron yllättäessä. On se nyt niin paljon kivempi olla kastumatta kuin seistä ja palella loppuilta vaatteet märkänä. Flow ensikertalaisena en tosin osaa vielä sanoa kuinka paljon siellä on telttatilaa sateen varalle, mutta eipä tuo pieni sadeviittapaketti hirveästi tilaa laukusta vie, saati rasita olkapäitä painollaan.

ps. Kuvituksena Meripäivien kakkospäivän asu, josta ei sen kummempia asukuvia ehditty ottaa.

SI MODA FESTIVALS 2016 2

body TOPSHOP* (here) / skirt MANGO (similar here) / sunnies LE SPECS (here)

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Flow mood