Mom jeans outfit

SI MODA ASU SEP6 2016 1 SI MODA ASU SEP6 2016 2Ensimmäinen asu mutsifarkut jalassa. Päätin rakentaa sen tuttujen turvallisten mustien vaatekappaleiden ja asusteiden ympärille, jotta asu ei liikaa poikkeaisi omasta perustyylistäni. Vieläkään sinisistä farkuista ei ole mustille vastusta, mutta joku näissä uusissa (vanhoissa) Leviksissä viehättää. Ne tuovat kivaa rosoisuutta asuun.

Kuten kuvista näkyy päätin pitää tuunaussakset ainakin vielä hetken laatikossa ja antaa farkkujen olla. Jos jotain näille tulen jossain vaiheessa tekemään, niin ehkä pienen lahjetuunauksen, jossa ideana on tehdä repaleinen reuna ainoastaan lahkeisiin. Polvet ja muut osat saisivat siis jäädä tällä kertaa ehjiksi.

SI MODA ASU SEP6 2016 3SI MODA ASU SEP6 2016 6SI MODA ASU SEP6 2016 0Pakko muuten hehkuttaa tuota syysaurinkoa, joka on kuin tehty kuvaamiseen. Ihanan pehmeä ja tarpeeksi matamalla. Kuvista tulee jotenkin tosi tunnelmallisia ilman mitään virityksiä. Täytyy yrittää hyödyntää sitä, vielä kun näitä kauniita päiviä riittää.

Suhteellisen sateisen elokuun jälkeen on kyllä ollut muutenkin ihana nauttia näistä todella upeista keleistä. Vaikkakin minä olen tässä ollut nyt kaksi viikkoa (!!) enemmän tai vähemmän kipeä ja jopa kävelylenkit ovat olleet välillä pannassa. Eilen pääsin onneksi jo hieman reippailemaan ja tänään tai viimeistää huomenna voin vihdoin kiskaista lenkkitossut jalkaan. Empä muista milloin olisin viimeksi odottanut yhtä kovasti, että sitä pääsisi kunnolla treenaamaan.

SI MODA ASU SEP6 2016 4SI MODA ASU SEP6 2016 7

jeans LEVIS 501 (here) / leather jacket OAKWOOD* (here)

t-shirt UAC (similar here) / sunnies RAY BAN

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
USINE