At the moment – Beauty favorites

SI MODA BEAUTY FAVS JAN 2015 1

Tämän hetken kosmetiikkasuosikit:

Balmain Salt Spray – Tämä suolasuihke on itse asiassa ollut kovassa käytössä jo yli vuoden. Vaikka olen käyttänyt sitä ahkerasti, on pullosta jäljellä vielä yli puolet. Ei tarvita kuin pieni suihkautus ja kevyt puristelu perään ja hiuksiin on saatu kaivattua rakennetta ja volyymia. Plussaa ihanan yksinkertaisesta pullosta!

Biozell Dry Shampoo (for dark hair) – Tämä Biozellin kuivashampoo on ehdottomasti paras tummien hiusten versio, jota olen kokeillut. Sen avulla voi jopa häivyttää orastavan juurikasvun. Toki sillä saa myös volyymia lässähtäneisiin hiuksiin. Plussaa pienestä koosta. Niin kätevä kuljettaa mukana.

Dior Iconic Mascara – Sain äidiltä tämän ripsivärin joululahjaksi ja olen tykännyt siitä kovasti. Tämä on ensimmäinen ripsivärini, jossa on kaareva harjaosa ja en tiedä kykenenkö enää tämän jälkeen palaamaan niihin suoriin.

Biotherm Aquasource Cocoon – Olen vannoutunut Biothermin käyttäjä mitä tulee kasvovoiteisiin. Tämä suhteellisen uusi (?) Aquasource-sarjan “Cocoon” on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Tämä on tänä talvena pelastanut kasvojeni ihon, joka tuntui kiristävän, vaikka kuinka sivelin eri voiteita. En tykkää liian “kermaisista” voiteista, vaan geelimäiset ovat enemmän mieleeni. Tämä kyseinenn voide imeytyykin suhteellisen nopeasti, mutta pitää ihon kosteutettuna pitkään.

 

(*Balmain Salt Spray saatu/gifted)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • rosa
    January 21, 2015

    Oi! toi biozellin kuivashampoo tummalle tukalle lähtee samantien testaukseen! Samoin samaisen merkin hopeashampoo pyörii mielessä (vaaleille latvoille), eikä hinnatkaan taida päätä huimata, noilla Biozellin tuotteilla! 🙂

Previous
Maailmanpyörässä