SI MODA AT THE MOMENT NOV13    t-paita &Other Stories // kauluspaita COS // neuletakki Zara // takki &Other Stories // neule &Other Stories // neuleliivi COS

Tukholman shoppailut jäivät minimaalisiksi, mutta yhden erittäin hyvän löydön tein. Tämä oli taas niitä kuuluisia kertoja, kun en todellakaan ollut etsimässä kyseistä vaatekappaletta, mutta se vain sattui tulemaan vastaan. Täydellinen v-aukkoinen t-paita meleeratun harmaana odotteli minua &Other Storiessa. Puhun nyt siis nimenomaan tuosta kuvassa näkyvästä yksilöstä. Samaista paitaa taisi löytyä muutamassakin eri värissä, mutta tämä harmaan sävy oli se, mitä olin metsästänyt kissojen ja koirien kanssa jo vuoden päivät.

T-paidan lisäksi sovittelin alarivin neuletta, joka olisi mieluusti saanut lähteä myös matkaan, jos vain koko olisi täsmännyt. Materiaalina 100% paksu merinovilla tuntui ihanalta iholla. Neule jäi kaivelemaan sen verran pahasti, että menin ja tilasin sen nettikaupasta oikeassa koossa. Tuleepahan samalla testattua, miten tilaaminen kyseisestä kaupasta onnistuu.

Kesän ja alkusyksyn maltillinen, jopa olematon shoppailulinja tuntuu tekevän täyskäännöstä, koska kaupoissa on tällä hetkellä vaikka mitä ihanaa. Kollaasissa nähtävillä muita marraskuun himotuksia. Onneksi melkein kaikki isoimmat vauvajutut on jo hankittu, niin tässä tohtii ostaa myös itselleen jotain uutta.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Brunssilla Tukholmassa
At the moment