Kaulakoru/ Necklace Lindex

En oikein ole ehtinyt aleshoppailla tänä kesänä. Ainoat ostokseni ovat tällä hetkellä tämä kaulakoru ja se hapsuvyö. Tämäkin tuli ihan sattumalta vastaan, kun olin hoitamassa asioita Kotkassa. Minulla oli ostohetkellä se revitty farkkutakki päällä ja ai että miten nämä kaksi, tyystin eri paria olevat, kävivät hyvin yhteen. Korulla saa arkivaatteisiin kivan luksus-fiiliksen. Yritän saada asukuvaa heti, kun mahdollista. Tätä samaa sarjaa oli myös rannekoru, jolle olisi kyllä käyttöä. Ihan perus rannerenkaaksi en sitä halaja, mutta eräs DIY-projekti kaipaisi sitä…

Pahoittelen näitä jatkuvia detail-postauksia. Eilen oli pitkästä aikaa kamera mukana, joten tuli napsittua muitakin kuvia. Niitä luvassa seuraavaksi 🙂

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Polly
  July 6, 2012

  amazing!

 • Maria
  July 6, 2012

  Kaunis koru! Aiheesta poiketen millaiset sun kokemukset on tästä Canonin 50 mm:n objektiivista? Huomasin vaan, kun sanoit, että juhannuskuvissasi oli käytetty sitä, ja kun mua on kiinnostanut se jo jonkin aikaa.

  • Casey
   July 6, 2012

   Kiitti 🙂 kyllä se on kaiken sen sadan euron arvoinen, eli en voikun suositella jos se on budjettiin sopiva ja sen tyyppiseen kuvaukseen tarvitset putkea. Jos itelläni olisi enemmän rahaa säästössä niin ostaisin kyllä hieman lyhyemmällä välillä olevan putken nyt, toi alkaa olla vähän ärsyttävää kun pitää niin kauaksi aina juosta ottamaan kuva. Muuten täys kymppi!

 • EDI
  July 8, 2012

  minulta löytyy melkein samanlainen rannekoru joka on muistaakseni glitteristä ostettu. :)kivan näköinen on myös tuo kaulakoru.

  • Casey
   July 8, 2012

   🙂 Oon jotenkin innostunu strasseista taas! Se Lindexin rannekoru jäi kyllä himottamaan vielä…

Previous
Dress code
Monday luxury