Morning treat

SI MODA AAMUPALA

turkkilaista jugurttia

luomuhunajaa

kotitekoista mysliä (resepti täällä)

Tunnesyöjä nro.1 ilmoittautuu! Mikä muu pelastaisikaan alkavan viikon ja aina yhtä yllättäen valkenevan maanataiaamun kuin herkullinen aamupala. Pientä ekstraa arkeen tuo esimerkiksi turkkilainen jugurtti höystettynä luomuhunajalla ja kotitekoisella myslillä. Toissa viikolla tehty mysli oli meidän perheessä niin jättimenestys, että sitä täytyy tehdä ehdottomasti lisää!

Aurinkoista viikonalkua kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Anna
  April 27, 2015

  Oh nam! Kotitekoinen mysli on niin parasta, minkä vuoksi täällä vältellään kaupan versioita aina viimeiseen asti. Aamupala tosiaan on päivän tärkein ateria, ainakin kun se on noin hyvää. Aurinkoista päivää sinnekin! http://www.arcticvanilla.com/

  • Kaisa
   April 27, 2015

   Joo kerran kun olet omatekoista syönyt maistuu kaupan omat ihan sahanpurulta 😀 hah! Mä olen oppinut vasta vanhemmalla iällä arvostamaan aamupalaa ja sen kyllä heti huomaa, jos joutuu kiireessä lähtemään & karsimaan aamupalasta.

 • Reetta V.
  April 27, 2015

  Kotitekoinen mysli on ihan luvattoman hyvää! En uskalla tehdä enää, koska syön sitä niin paljon. 😀

  • Kaisa
   April 27, 2015

   Haha vähän sama juttu täällä 😀 mut tosta ohjeesta voi jättää hunajan pois ja silloin se on kokonaan sokeriton 🙂 Eli oikein hyvin voi herkutella vaikka joka päivä!

Previous
NEW ACO – Testijakso