Pari vinkkiä viikonlopulle vielä:

Eilen alkanut Fashion Stock Sales jatkuu Vanhalla Ylioppilastalolla tänäänkin ja ite oon myös menossa mukana. Katri/n vaatteita löytyy nimittäin sieltä ja aika mukavilla aleprosenteilla. Jos satutte samoihin aikoihin paikalle, niin tulkaahan ihmeessä moikkaamaan 🙂 Eilen niin ikään ovensa aukaissut COS on käymisen arvoinen. Cosin liikehän sijaitsee nyt Kämp Galleriassa ja siinä on hulppeat neljä kerrosta. Naisten vaatteiden lisäksi sieltä löytyy vaatteita myös miehille ja lapsille. Itse ihastuin jälleen kerran asustepuoleen ja havittelen muutaman korun lisäksi valkoista basic t-paitaa kaappiini. Cosin materiaalit ja erityisesti hieman erikoisemmat tekstuurit miellyttävät myös minua. Kuvistakin huomaan miten olen jäänyt koukkuun erilaisten pintojen kiehtovaan maailmaan…

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • lotta
  May 26, 2012

  vaatteet tosiaan oli ihania! mutta hieman nauratti ne jotkut korujen hinnat. 7e korusta jossa kuminauhaan oli pujotettu muutaman pikkiriikkijnen muovihelmi?

 • Minttu
  May 26, 2012

  Moikka! 🙂

  Kävin eilen tuolla ja mukaan tarttui muutama hauska tavara… esim Mirkka Metsolan mokkanahkaiset tupsukorvikset, ihan mahtavat! 🙂 Harmi, etten nähnyt sua siellä!

  Parin viikon päästä mulla on edessä pääsykokeet vestonomi-koulutukseen 🙂 Jännittää aika hurjasti… Olin tosi yllättynyt että sain kutsun pääsykokeisiin ennakkotehtävieni perusteella, jee 🙂 Oonkin jo lueskellut, että pääsykokeissa on ainakin haastattelu, äikän- & matikankoe, jotain muotoilutehtäviä… Olisko sulla heittää vielä jotain vinkkiä, miten voisin harjoitella pääsykokeita varten? 🙂 Mimmonen se haastattelutilanne oli? Kaikki vinkit & muistelut omista pääsykokeistasi ovat tervetulleita! 😀 Kiitos todella paljon jos ehdit vastata! 🙂

  -Minttu

  • Casey
   May 27, 2012

   Ei mulla mitään erikoista vinkkiä ole, mutta kantsii olla perillä koulutusohjelman sisällöstä. Ne yleensä haastattelussa kyselee mitä oikein tiedät alasta ja opintomahdollisuuksista. Ajan kanssa kannattaa myös olla tarkkana, sillä itselläni tuli monessakin tehtävässä kiire 🙂 Tsemppiä kokeisiin ja hurjasti onnea jo tästä etapista!

Previous
Success and failure
Morning