SI MODA ASU NOV9 2015 7

Tämän syksyn yksi hypetetyimmistä tyyleistä muoti- ja blogipiireissä on ollut all grey. Kokoharmaahiirulaiset ovat vallanneet niin näytöslavat kuin katumuotikuvatkin. Liekkö tämä sen viidenkymmenen eri harmaansävyisen teoksen syytä? Vai miten ihmeessä hiirulaiset ovat onnistuneet lähes syrjäyttäneet ikoniset kokomustat? Joka tapauksessa kokoharmaa on kivaa vaihtelua mustalle (vaikka siitä niin äärettömästi pidänkin) ja myös hieman lempeämpi yhdistelmä talven tullen.

SI MODA ASU NOV9 2015 3SI MODA ASU NOV9 2015 5SI MODA ASU NOV9 2015 8

Vinkit kokoharmaan asun kasaamiseen:

Yhdistä erisävyjä. Harmaiden kirjo on loputon ja hyvä näin. Saman värin eri sävyjä yhdistelemällä saadaan huomattavasti mielenkiintoisempi kokonaisuus aikaiseksi. Monet pelkäävät, että harmaat vaatteet saavat kasvotkin harmaiksi. Lukuisten eri sävyjen joukosta löytyy varmasti jokaiselle se sopi harmaa kasvoja vasten.

Kerrosta. Tämä kohta ei johdu ainoastaan mukavuus syistä ja siksi että pysyisit lämpöisenä, vaan kerroksina tämä trendi toimii mielestäni parhaiten

Muista siluetti. Kerrostamisen vaarana on kuitenkin kadottaa kokonaan se kaunis, jokaisen oma persoonallinen vartalonmuoto. Kerrostaminen ei tarkoita siltä, että pitäisi näyttää isolta harmaalta jätesäkiltä. Paketti pysyy kasassa, kun tarkistaa, että suhteet on kunnossa. Sopivasti niukkaa ja väljää sekaisin.

Leikittele eri materiaaleilla. Rouhean villan pariksi sopii hyvin metallinhohtoinen kangas. Vastakohdat täydentävät hyvin toisiaan, mutta myös eri neuloksien avulla saa asuihin mielenkiintoa.

Raikasta pienillä yksityiskohdilla. Vaikka tämä nyt “all grey” onkin, niin tuskin kaikilta löytyy harmaita vaatteita kenkiä myöten. Ripaus valkoista tai esimerkiksi vaaleanruskeaa hatun lierissä tekevät ihmeitä. Myös raikas huulipuna piristää näitä hiirulaisia kummasti.

SI MODA ASU NOV9 2015 1SI MODA ASU NOV9 2015 4SI MODA ASU NOV9 2015 2

coat COS
knit ZARA
pants H&M trend
hat H&M
shoes ADIDAS
photos: my sister / edited by me
XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
Previous
Sunday casual