Yoga outfit – Sense of Karma (Ellos*)

Hiihtoloma reissu on nyt heitetty ja kotiin palattu arkea jo innokkaasti odotellen. Viikon reissu oli kaikin puolin onnistunut, mutta nyt sitä kaipaa jo omia rutiineja. Tämä viikonloppu menee vielä astetta rennommin, mutta ensi viikolla laitetaan taas täysi tohina päälle.

Mutta palataampa vielä hetkeksi hiihtolomafiiliksiin ja siihen yhteen lemppariasuun, jota tuli pidettyä käytännössä joka päivä. Vähän ennen lomalle lähtöä sain Ellokselta tämän “Sense of Karma” -jooga-asun, johon kuului joogatrikoot, -paita ja urheiluliivit. Niiden materiaalit tuntuivat jo sormien välissä ihanilta ja päälle vedettyäni en tahtonut riisua mokomia ollenkaan. Mitään varsinaista yhteistyötä en näiden tiimoilta ole tehnyt, mutta koska asu oli niin mukava, ajattelin vinkata mallistosta teillekin. Miellyttävien materiaalien lisäksi malliston värimaailma: paljon haaleaa vaaleanpunaista, harmaata, mustaa ja valkoista miellyttää omaa silmääni. Myös trikoiden ja liivien kuosista olen alkanut pitämään, vaikka se alkuun hieman arveluttikin.

Kaiken kaikkiaan ihana kokonaisuus ja kuten sanottu todella mukava päällä. Se soveltuu varmasti nimensä mukaisesti joogaan, mutta toimii myös loistavasti kotiasuna. Koska tämäkin perjantai taitaa allekirjoittaneella olla enemmän verkkari kuin korkkari ilta, taidampa kiskoa saman setin päälle taas. Rentoa viikonloppua sinne!

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Olenko tarpeeksi