Mummokengissä

shirt GINA TRICOT / sunnies LE SPECS / jeans CUBUS / shoes H&M (similar here) / bag MULBERRY

Parasta juuri nyt: mummokengät. Pienellä, tukevalla korolla varustetut pyöreäkärkiset kengät eivät kuulostaa mitenkään houkuttelevilta, mutta silti ne vaan näyttävät hitsin hyviltä yhdistettynä esimerkiksi revittyihin farkkuihin ja ylisuureen valkoiseeen kauluspaitaan. Mikä niissä sitten viehättää? Ei mitään aavistusta, nämä ovat todelliset “ugly beauty” -kengät.

Olen pohdiskellut perustuisiko näiden viehätys siihen, että sitä ollaan tultu taas entistä mukavuuden haluisemmiksi? Parin viime vuoden aikana lenkkarit ovat ottaneet oman paikkansa melkeimpä jokaisen naisen arkikenkinä lenkkipolun ulkopuolella. Ehkä nyt halutaan valita korkokengistäkin se mukavin “lenkkariversio” ja jättää ne varpaiden sekä päkijöiden tappajat sinne kaapin perukoille. Oli miten oli, mummokengät ovat vieneet sydämeni.

photos: Hanna Väyrynen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Mari K.
  June 27, 2017

  Ihastuttava asu ja todella kauniit kuvat! Täällä myös jaetaan ihastus mummokorkkareihin, kultaiset versiosi näyttävät tosi hyvältä 🙂

  • Kaisa
   June 27, 2017

   Haha jes, en ole siis ainut 😀 Mä haaveilen jo toisesta erivärisestä mummokenkäparista. Ja iso kiitos 🙂 Hanna on kyllä todellinen velho kameran takana!

Previous
Kesä kuvissa