Muutosten syksy

Olemme vihdoin muuttaneet uuteen kotiimme. Laatikot ovat purkamatta ja edessä on vielä pitkä projekti sisustamisen kanssa, mutta kaikesta väsymyksestä ja kiireestä huolimatta en ehdi jäädä paikoilleni. Tämä syksy tuo nimittäin mukanaan myös toisen ison muutoksen. Blogini muuttaa myös!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoden ajan on Sí Moda asunut Re:fashionin alla, mutta nyt on aika ottaa askel kohti uutta, kiittää tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta ja hyvästellä bloggaajakollegani. Olen valmistellut muuttoa jo kesän alusta, mutta vasta nyt pääsin siitä kertomaan teille. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin lopulta siihen, että on aika luopua erilaisten portaalien tuesta ja kokeiltava omien siipien vahvuutta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 1.10.2014 alkaen blogini löytyy osoitteesta WWW.SIMODA.FI. Uusi osoite kannattaa jo nyt tallentaa muistiin, vaikka myös tämän vanhan kautta uuteen pääsettekin.

Itse olen eniten innoissani uudesta ulkoasusta ja toivon mm. sen avulla voivani kehittää blogiani aivan uudelle asteelle. Jatkossakin Sí Modan lukijat pääsevät seuraamaan asukuvien ja muotihöpinöiden lisäksi innostustani ruoanlaittoa ja matkustelua kohtaan. Pienet arkiset ilot näkyvät blogissa kuvapostausten muodossa ja syvällisempiä pohdintoja tulee aina silloin, kun uppoudun kirjoittamaan pidemmän pätkän. Kauneus ja hyvinvointi jatkavat mukana tuttuun tapaan, mutta uudessa osoitteessa myös sisustus- ja kotipostaukset nousevat uudelle tasolle. 

Koen Sí Modan olevan ennen kaikkea ikuisen esteetikon kirjoittama ja kuvittama elämänmakuinen tyyliblogi. Minulla on tästä muutosta vain ja ainoastaan hyvä fiilis, toivottavasti teilläkin ja mahdollisimman moni jatkaa mukanani myös uuteen osoitteeseen.

Hyvää matkaa Sí Moda!

ps. Naputtelin tämän postauksen valmiiksi jo viikonloppuna, mutta julkaisu viivästyi. Lauantaina ja sunnuntaina huipentunut muutto sekä yllättävä sairaalakäynti tytön kanssa saivat rautaisimmankin äitin uupumuksen partaalle. Loppu hyvin kaikki hyvin. Ensimmäinen yö uudessa kotona takana ja pieni voi paljon paremmin! Tosin kaiken tämän kiireen ja stressin ansiosta syysflunssa taitaa vuorostaan iskeä minuun.

//

This fall is all about changes. First we moved to a bigger apartment and now my blog is moving too! Im so excited about this, hope you’re too. From the beginning of October you can found Sí Moda at www.simoda.fi.

Bon voyage Sí Moda!

1.10.2014 –> WWW.SIMODA.FI

 

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • ida365
  September 8, 2014

  Jee, onnea muutosta ja tsemppiä kiireiseen arkeen :-* <3!!

 • Klara
  September 8, 2014

  Onnea kaikkiin uusiin koteihin!

 • PlusMimmi
  September 8, 2014

  Voi odotan innolla postauksia uudesta kodista! 🙂

 • Paula
  September 8, 2014

  Ettekai ole miehesi kanssa eronneet? Kun puhuit tekstissä muutostasi yksikössä 🙁

  • casey
   September 8, 2014

   Oi ei! Anteeksi siis me kaikki kolme muutimme isompaan asuntoon 🙂

 • Minni
  September 8, 2014

  Onnea uuteen kotiin ja onnea myös uusiin tuuliin blogin parissa! 🙂

  • casey
   September 8, 2014

   Kiitos 🙂 aika reipasta menoa tämä kuukausi, mutta eipähän ainakaan ole tekemisen puutetta 😀

 • MouMou
  September 9, 2014

  Hyvää muuttoa, me täällä autetaan virtuaalisesti pakkaamaan! 😀

 • jonnnna
  September 10, 2014

  Paljon onnea sekä fyysisesti uuteen kotiin että myös virtuaalisesti!
  Näin virtuaalisesti seurataan mukana myös uuteen kotiin 🙂

 • Maria
  September 10, 2014

  Vau, tuohan on aivan mahtavaa! Pitää uskaltaakin yrittää, koska muuten ei koskaan tiedä. Onnea uusiin koteihin! 🙂

Previous
Throwback
Muutosten syksy