My mini me

*Kaupallinen yhteistyö Zalando

Hän on minun mini-minä. Kauniimpi ja kiehtovampi versio itsestäni.

Katsoessani miniä näen niin paljon itseäni. Ulkonäössä kyllä, mutta erityisesti luonteessa. Harvase päivä hän on kuin ilmetty minä eleineen, sanoineen ja tekoineen. Toki hänessä on myös ripaus ja enemmänkin miestäni, hänen isäänsä. Välillä tuntuu, että mini on saanut meiltä molemmilta ne parhaimmat puolet, välillä sitten taas ne huonoimmat, hah.

Mikä meitä kahta yhdistää?

Ruskeiden silmien ja sirojen piirteiden lisäksi erittäin vahva tempperamentti. Luonteen kovuus on varmasti se meidän molempien vahvuus ja heikkous. Toisaalta meiltä molemmilta löytyy sen kovan kuoren alta todellinen herkkis. Itku on välillä liiankin herkässä, mutta niin on myös nauru. Vitsailu ja sarkasmi ovat nimittäin asioita, jotka yhdistävät meitä myös. Tämän neidin kanssa harvemmin tylsiä hetkiä tulee.

Mini on ehdottomasti se klassinen mamman tyttö. Me molemmat rakastamme viettää aikaa yhdessä ja teemmekin paljon asioita kaksin. Olemme molemmat todella mukavuudenhaluisia ja meistä on ihana makoilla sängyssä pitkään sekä halailla. Emme kumpikaan ole mitään ulkoilmaihmisiä, mutta juoksemisesta tykkäämme. Ja mitä tulee tyyliin ja vaatteisiin, niin sen suhteen olemme myös hyvin samoilla linjoilla, vaikka toki äidillä on vielä tässä kohtaa paljon sanavaltaa.

Mini on kuitenkin osoittanut jo nyt omilla valinnoillaan mistä hän tykkää ja mistä ei. Usemman kerran hän on itse vaatteita kaapista hakiessaan valinnut ne mustat pillifarkut leopardikuvioisen mekon tai glitteriset kengät. Sattumaako? En usko. Toki tulee päiviä, jolloin juostaan pinkissä prinsessamekossa ja Frozen-paidassa, mutta myös äidin mielestä tyylikkäät vaatteet ovat kelvanneet hänelle aivan yhtä hyvin.

MOM’S

Cheap Monday jeans

Topshop shoes

Topshop blazer

MINI’S

Name it leggings

Outfit kids top

Converse shoes 

Mint&berry trench coat

Kuten lapset yleensä, hän katselee vanhempiaan ylöspäin ja ihailee meidän tekoja sekä valintoja. Mini huomaa heti, jos minulla on esimerkiksi uudet kengät tai vaate ja kehuu niitä kovasti. Välillä hän käy salaa lainamassa äidin korkokenkiä ja hassuttelee kipittelemällä ne jalassa ympäri taloa. En kuitenkaan kuvailisi hänen tyyliä tai omaanikaan kovin tyttömäiseksi, sillä 99% ajasta eletään poikatytön elämää. Itse olin lapsena aivan samanlainen ja siitä juontaa todennäköisesti tyylini perusta.

Minulle lenkkarit ja vaatteet, joissa pystyin hyvin juoksemaan olivat ehdottomat. Siksi pyrin valitsemaan myös minille vaatteita, joissa hänen olisi mukava ja vaivaton liikkua. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö tyylillä voisi leikkiä. Värejä käytän hillitysti, mutta eri materiaalien yhdistely ja erikoisempien leikkausten suosiminen tuo lastenvaatteisiinkin leikkisyyttä.

MOM’S

Vans shoes

NA-KD dress

Miss Selfridge skirt

Zalando knit

Le Specs sunnies

MINI’S

Outfit kids dress

Outfit kids top

Puma shoes 

Blue seven skirt

Jos minun pitäisi kuvailla meidän tyyliämme yhdellä lauseella olisi se jotain tällaista “sopiva sekoitus klassikoita, rentoutta, rokkia ja tyttömäisyyttä”. Pidän klassisista vaatekappaleista, kuten trensseistä, mutta ne täytyy yhdistää johonkin rennompaan, kuten vaikkapa tennareihin. Väreistä käytän paljon mustaa ja suositin materiaaliani mm. nahkaa ja keinonahkaa, jotka tuovat asuihin sitä ronskiutta ja rokkia. Toisaalta rakastan myös röyhelöitä, tylliä ja naisellisia leikkauksia. En voisi kuitenkaan koskaan pukeutua itse tai pukea miniä ainoastaan tyttömäisiin hempeisiin asuihin, vaan kaikkia näitä edellä mainittuja asioita yhdistelemällä syntyy se meidän luonteisiin ja piirteisiin sopiva tyyli. Minusta on hauskaa, että meidät tyylit ovat tietyllä tapaa yhteinäiset.

Zalandolla on tällä hetkellä käynnissä My mini me-kampanja, jossa inspiroidutaan koko perheen yhteensopivista lookeista. Liian harkitut ja mätsäävät asut voivat olla jossain tapauksissa hieman vaivaannuttan näköisiä, mutta perheen yhtenevä tyyli ja sen toteuttaminen hyvällä maulla on sen sijaan mielestäni tyylikästä ja hauskaa samaan aikaan. Kampanjasivulta löytyy kolme erilaista tyyliä, joista voi valita sen omalle perheelle sopivimman ja koota sen jälkeen valitun tyylin tuotteista omaan silmään sopivat yhdistelmät.

Itse yritin miettiä mihin näistä tyyleistä minä ja mini parhaiten istuisimme, mutta kaikki kolme; rokahtava Biker-tyyli, klassinen Preppy-tyyli ja rento Denim-tyyli tuntuivat jollain tapaa omalta. Kuten yllä kerroin, meidän tyylit syntyvät yhdistelemällä vastakohtia ja erilaisia suuntauksia. Jos näistä pitäisi kuitenkin yksi valita, niin kallistuisin kyllä ensimmäisenä mainitun rokahtavan Biker-tyylin puoleen. Vaikka näissä kuvissa meillä onkin klassisemmat trenssit päällä, niin kyllä ne nahkaiset bikertakit, kulutetut farkut ja raitapaidat kuuluvat ehdottomasti meidän molempien tyyliin.

MINI’S

Friboo dress

Converse shoes 

Mint&berry trench coat

Oivan kampanjasivun lisäksi haluan vielä vinkata teille muutamista suosikkimerkeistäni Zalandolta. Olen aina ollut aidosti tosi tyytyväinen heidän tuotteisiin sekä Zalandon palveluihin. Tästä syystä niin mielelläni teen ja olen jo aikaisempina vuosina tehnyt Zalandon kanssa yhteistyötä. Merkeistä mm. Zalandon oma Zalando Essentials on yksi, jota kovasti suosin. Merkiltä löytyy hyviä perusvaatteita niin aikuisille kuin lapsillekin. Kiomi ja Y.A.S ovat puolestaan olleet pitkään suosikkejani naisten puolelta. Tämän kampanjan myötä löysin paljon uusia kivoja merkkejä lapsille kuten Outfit kids, Friboo ja Mint&Berry girls. Nämä suosittelen kurkkaamaan, jos meidän minin tyyli iskee teihin.

Postauksen lopuksi vielä iso kiitos miehelleni näistä kuvista. Kärsivällisyyttä kaivattiin jälleen, mutta voi että miten ihanasti minun ja minin välinen side välittyy esimerkiksi tästä viimeisestä kuvasta. Täytyy ehkä teettää näistä kuvista joku uuteen kotiin.

MOM’S

Cheap Monday jeans

Gina Tricot hoodie

Vans shoes

Kiomi trench coat

Le Specs sunnies

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Mira Lehtinen
  May 8, 2018

  Tää oli aivan ihanasti toteutettu yhteistyö! Upeita kuvia, välittyy kyllä teidän kahden rakkaus ja onni<3 pisteet kotiin miehellesi, loistosuoritus!

  • Kaisa
   May 8, 2018

   Voi kiitos 🙂 Tää oli kyllä mun yks suosikkikamppis ikinä, sopi meille niin hyvin! Ihanaa kevättä sinne <3

Previous
Kevään suosikit 5 + 2