My sweet valentine

New York Cheesecake a’la Teemu

Jokainen saa ihan itse päättää puhutaanko otsikossa kakusta vai lumipyryssä hytisevästä tyypistä. Ajattelin näin ystävänpäivän kunniaksi jakaa jotain mikä liittyy molempiin edellä mainittuihin. Teemu nimittäin tosissaan yllätti minut taidoillaan ja leipoi elämänsä ensimmäisen kakun sunnuntaina. Ei mitään helppoa ohjetta alkuun vaan vähän kokeneemmankin kokin haastava NY cheesecake. Ja miten kävin, no aika täydellisesti. Täytyy myöntää, että mulla oli ehkä sormet pelissä tuon passionhedelmä-soossin kanssa. Herra kuitenkin ihan itse, hieman tätä ohjetta apuna käyttäen, leipoi kakun. Sitä syötiin sitten santsikierroksien kera. Sunnuntaina riitti onneksi muutakin juhlittavaa kuin meikäläisen uusi ikä. Vuosi on kulunut myös kihloihin menosta ja se jos joku hymyilyttää 🙂 Jos jollain on vielä ystävänpäiväpaniikki ja mitä kivaa tehdä/antaa sille ystävälle-ongelma, niin suosittelen leipomaan jotain ihanaa. Tämän viestin voi siis välittää myös sille kaksilahkeiselle ystävälle hyvänä vinkkinä.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille !

ps. laitan ne tapasohjeet tänne mahd. pian, kun niitä niin kovasti toivottiin 🙂

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Riikka
  February 14, 2012

  Nam, näyttää hyvältä! En olekaan koskaan tehnyt itse NY cheesecakea, ehkä voisin joskus uskaltaa testata jos jopa mieskin (siis yhtään vähättelemättä ;)) siinä ekalla kerralla onnistuu..

  • Casey
   February 14, 2012

   hah no kyllä mäkin olin aika yllättynyt 😀 mutta joo kannattaa testata! Ite tykkäsin hurjasti ja makua pystyy vaihtelemaan eri kastikkeilla 🙂

 • choo lee
  February 14, 2012

  nice stuff on your blog 🙂

  come and see my blog

  http://chicchoolee.blogspot.com/

 • Peeta
  February 14, 2012

  Oii onpas ihanan kuuloinen yllätys 🙂 ja näköinen… Hyvää ystävänpäivää/vuosipäivää Kaisa! :–)

Previous
Thursday tapas
My sweet valentine