Näitä en tienny tarvitsevani ennen kuin

…söin Voimaruoan 360 Wholefood protsku&superfoodsekoitusta viikon ajan smoothieni seassa. Tajusin, että sen avulla smoothieni piti nälkää varmasti 150% paremmin, kuin entiset ilman jauhetta valmistetut. Vaniljan makukin oli kaiken lisäksi enemmän kuin kohdallaan. Aikaisemmin en ole innostunut niin älyttömästi vastaavista tuotteista, mutta tämä jää kyllä päivittäiseen käyttöön.

…lähdin matkoille ja tajusin, että tämä “Wear me&Wash me“-pussi on joku maailman parhain keksintö ikinä. Ei enää muovipusseja matkalaukussa likaisille alusvaatteille, vaan söpö pussukka, jossa toisella puolella puhtaat, toisella likaiset.

…aloin puhdistamaan kasvoni säännöllisesti Micellar-vedellä* tavallisen kasvopesuaineen lisäksi. Nyt en enää osaa elää ilman sitä raikasta tunnetta, jonka vesi antaa. Useimmiten pyyhin kasvot vedellä myös aamuisin, koska se vie viimeisetkin unihiekat mennessään.

…suihkaisin meikin kiinnittävää ihmesprayta ensimmäisen kerran kasvoille joulun tienoilla. Käsittämätön ero sekä meikin pysyvyydessä että myös “tunnussa”. Meikki tuntuu ja ehkä myös näyttää huomattavasti raikkaammalta.

…nukuin yhden yön yönaamion* kera. En tiedä miksi olen ollut niin skeptinen näiden toimivuuden suhteen (ja kuitenkin suosinut normaaleja naamioita), mutta empä ole enää. Iho tuntui ihanan pehmeältä aamulla.

…keksin huomaamattoman keinon kerrospukeutua todella lämpimästi ja myös käyttää hieman kutittavia villapaitoja ilman kutinaa. Aikaisemmin minulla ei oikeastaan ollut sen kummempaa käyttöä ohuelle merinovillaiselle- tai puuvillaiselle perustrikoopitkähihaiselle (muuta kuin lenkkopolulla), mutta nykyisin ne ovat talven luottovaatteita. Erityisesti ensin mainittu yhdistettynä muhkeaa villaneuleeseen on niin lämmin yhdistelmä, ettei pakkassäällä tarvitse välttämättä pukea edes sitä paksuinta takkia.

…Cubus lähetti minulle joululahjaksi maailman mukavimmat tossut ja olen kävellyt ne jalassa kotona joka päivä siitä lähtien. Sujautan nämä heti jalkaan, kun ovesta sisään astun ja tassuttelen menemään. En varmaan osaisi enää elää ilman kotitossuja 😀

*tuotteet saatu

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Katja
  January 26, 2017

  Oi vitsi miten kätevältä tuo “Wear me&wash me”-pussukka kuullostaa, mistä tuollaisia saa?? 🙂

  • Kaisa
   January 26, 2017

   Tää tuli Triumphin alusvaatteiden mukana 🙂 Eli saisko heidän myymälästä?

Previous
Kuinka pukea harmaa takki 4/4