SI MODA UD LIPSTICK 2

En ole koskaan ollut kova käyttämään huulimeikkiä ja tykkään muutenkin hyvin luonnollisista lookeista. Joskus intoudun punaamaan huulet räikeämmillä väreillä, mutta silloin olo on ollut aina hyvin epävarma. Puna tuntuu lähtevän huulilta aivan liian nopeasti (vaikka kyseessä olisi laadukas pitkäkestoinen puna) ja pelkään sotkevani sen kanssa. Useimmin sipaisenkin huulilleni vain pelkkää huulirasvaa.

SI MODA UD LIPSTICK 1

Vaikka luonnollisuus on siis mieleeni, yksi asia ärsyttää. Huuleni ovat luonnostaan melko pienet ja ohuet. Aika mitättömän näköiset oikeastaan. Pelkkä huulirasva ei siis oikein tunnu riittävän. Mitään täytettä en kuitenkaan voisi koskaan kuvitella ottavani, joten ainoa mahdollisuus on luoda meikeillä illuusia täyteläisemmistä huulista. Siihen tarkoitukseen sopivaa, oikean väristä kynää ja punaa sain etsiä melko pitkään, kunnes Urban Decayn myyntipisteellä Sokoksella tärppäsi. Erittäin ystävällisen UD:n esittelijän avustuksella löysimme minulle sopivan sävyn (Native). Tämä on aavistuksen haaleaan pinkkiin kääntyvä nude, joka sopii mielestäni hyvin piirteisiini.

Sävyn lisäksi tämä oli erittäin onnistunut ostos muutenkin. Kyseinen puna kestää hämmentävän pitkään huulillani ja on myös sopivan kosteuttava. Tämä jäi kerta heitolla meikkipussini vakkariksi, joten annan kyllä täyden suosituksen UD:n huulipuna&kynä yhdistelmälle. Seuraavaksi voisin kokeilla vielä aavistuksen “värittömämpää” Naked-sävyä…

SI MODA UD LIPSTICK 3

Lipstick & Lip pencil URBAN DECAY (Native)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
5 x successful outfits