OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAhuivi / scarf Glitter *+diy // takki / coat Zara // paita / top Gina Tricot* // farkut / jeans Monki // kengät / shoes H&M (vanhat/old)

Toiset asukuvat Turusta. Tässä asussa yhdistyi monta tämän kevään/kesän lemppariani. Valkoinen takki, napapaita, revityt nilkkapituiset farkut ja neonvärinen asuste. Tuo huivi on itse asiassa ollut minulla jo aika pitkään, mutta vasta nyt tajusin leikata sen siitä ympyrämallista auki. Normaalina huivina siitä on paljon enemmän iloa ja materiaalikin on sopivan ohut kevätkeleihin.

ps. Monet kyseli edellisen postauksen juustokakkuun ohjetta ja laitoin siitä viestiä eteenpäin. Saan ohjeen käsiini varmaan vielä tänään.

 (*saatu/gift)

XOXO
signature

What do you think?

7 Comments
 • Ansku
  April 22, 2013

  Onpa kiva nähdä napapaita asukuvassa, ja lukea ylipäätään että joku muukin on innostunut trendistä. Kirjoitin muistaakseni viimevuoden tammikuulla pienen jutun napapaitoihin liittyen,ja uudestaan kesäkuussa ja ainakin silloin muutama kommentoi ettei nappaa. Minua nappaa, ja tykkään tästä kokoamastasi asusta kovasti.

 • jnn
  April 22, 2013

  Noi kengät näyttää tosi kivoille kun oot yhdistänyt ne vajaisiin lahkeisiin! Ite hommasin just tuommoset valkoisina 🙂

 • Jenna
  April 22, 2013

  Tosi kiva asu. Mä katselin eilen Primarkissa napapaitoja, mutta en ostanut, vaikka parilla punnalla olisi saanut. En usko, että näyttäisi mun päällä noin hyvältä. Ehkä kesällä uskallaudun jos pääsisi vielä parista kilosta eroon 😛

 • Katerina Alezandra
  April 23, 2013

  Ihanan keväinen huivi!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Love ur haaair
  April 24, 2013

  Oooh, toi lyhyempi hiusmalli sopii sulle ihan älyttömän hyvin! Nappivalinta.

 • Annathin
  April 25, 2013

  Tässä asussa toimii kaikki! Yks ehdottomista lempparilookeista 🙂 Kiitti inspiksestä 🙂

Previous
Turussa x 10
Neon scarf