NEW ACO – Testijakso

*Yhteistyössä ACO

SI MODA ACO TESTIJAKSO 17

Nyt olisi luvassa viimeinen yhteistyöpostaus ACOn kanssa. Ensimmäisessä osassahan puhuin hieman omasta ihostani ja kerroin ACOn lanseeranneen uudistuneen ihonhoitosarjan. Pyysin siinä yhteydessä myös teiltä ihonhoitoon kysymyksiä ihonhoidosta, joihin myöhemmin lähdin hakemaan vastauksia Tukholmasta ACOn laboratoriosta. Toinen postaus käsittelikin matkaani Tukholmaan. Kolmannessa osassa julkaisin laajan ihonhoitoon liittyvän kysymys&vastaus-postauksen, kiitos vielä tuhannesti aktiivisuudestanne. Tässä neljännessä postauksessa olisi tarkoitus esitellä visuaalisesti vielä tarkemmin uudistunutta ACOa ja kertoa niitä omia kokemuksiani tuotteista sekä tietysti paljastaa ne tuotepakettien voittajat!

Sain siis alun alkaen valita ACOn uudistuneesta ihonhoitosarjasta erilaisia tuotteita testiin ja olen nyt reilun kuukauden ajan käyttänyt niitä päivittäin. Ensinnäkin täytyy vielä kerran mainita miten älyttömän söpöjä nämä pastellinsävyiset purnukat ovat. Kaikki vanha kosmetiikani näyttää niin tylsältä näiden rinnalla. Muutenkin pakkausten ja purnukoiden muotoilu on mielestäni onnistunut. Oleelliset tekstit ovat selkeästi nähtävillä ja käytetyt fontit yms. ovat mukavasti balanssissa. Tuotteet ovat ns. käteen sopivia ja esimerkiksi kasvojen pesuaineen pumppuannostelija on ollut ainakin minun mielestäni tosi kätevä.

Lisää testijakson fiiliksiä ja tarkempia tuotekohtaisia mietteitä voitte lukea kuvien lomasta.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 4

Kasvojen pesu

Pesua varten valitsen erittäin hellävaraiset ja kuivalle iholle suunnatut tuotteet. Opin kampanjan aikana, että minun iholleni puhdistusmaito on esimerkiksi paljon parempi ratkaisu kuin puhdistusvaahto tai -geeli. Kasvovettä käytin joskus nuorempana ahkerasti, mutta nyt olen ollut muutaman vuoden ilman. Kokeilujakson aikana sitä tuli kuitenkin käytettyä aamuin illoin.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 00

Ultra soft cleansing milk – dry skin

Vaikka en aikaisemmin ole kauheasti pitänyt puhdistusmaitojen koostumuksesta ja niitä käyttäessä kasvot ovat tuntuneet pesun jälkeen yhä likaisilta, totuin testijakson aikana tähän voidemaisempaan tuntuun. Ja totesin siinä samalla, että aivan yhtä puhtaaksi kasvot puhdistusmaidollakin saa. Ihossa huomasin sen eron, että pesun jälkeen kasvot eivät enää kiristä yhtä paljon. Todennäköisesti tämä tuote sopi siis minulle paremmin kuin aikaisemmat pesuaineeni. Mieto tuoksu oli myös miellyttävä ja edellä mainittu pumppuannostelija kätevä. Tämä tuote jäi päivittäiseen käyttööni.

Ultra soft toner – dry skin

Koin aikoinaan kasvoveden turhaksi, joten jätin se ihonhoitorepertuaaristani pois. Testijaksolla huomasin kuitenkin kuinka paljon liikaa vanulappuun jäi pyyhkiessäni kasvot kasvovedelle aamuin illoin. Olisikohan sittenkin syytä käyttää kasvovettä? Mitään muuta mullistavaa eroa raikkaan tunnun lisäksi en käytön aikana huomannut. Mieto tuoksu tässäkin tuotteessa oli miellyttävä ja spraykäyttöinen pullo ihan passeli. Ehkä yhdellä suihkautuksella voisi tulla ulos hieman enemmän tavaraa, koska nyt joudun ainakin itse suihkimaan kasvovettä useamman painalluksen.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 5SI MODA ACO TESTIJAKSO 3

Kasvojen kosteutus

Vastoin ennakko-odotuksiani ihoni ei ollut laisinkaan kuiva, kun sain mahdollisuuden testata ihotyyppini ACOn laboratoriossa. Siitä syystä päätin ottaa kokeilujaksolle kuivan ihon voiteiden sijaan normaalille iholle tarkoitetun päivävoiteen.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 1

Protecting day cream 25+ – normal skin

Olen pitkään käyttänyt geelimäisiä päivävoiteita, koska ne jättävät ihon ihanan napakan tuntuisiksi, mutta silti pehmeiksi. Siitä syystä odotin jännityksellä mitä tulisin pitämään voidemaisemmasta koostumuksesta. Normaalille iholle tarkoitettu päivävoide oli nappivalinta, sillä kuivan iho tuote olisi saattanut olla liian rasvainen omalle iholleni. Ehkä kovimmilla pakkasilla se voisi toimia, mutta ainakin näin keväällä/kesällä tämä normaalin ihon voide on ehdottomasti parempi.

Testijakson aikana iho on tuntunut mukavan ravitulta ja pehmeältä eikä lainkaan liian raskaalta, vaikka sitä geelimäisiin voiteisiin tottuneena pelkäsin. Mieto kurkun tuoksu sopii päivävoiteeseen hyvin, sillä liian voimakas tuoksu kasvoilla voi pidemmän päälle alkaa ällöttämään. Tämäkin tuote jäi jopa hieman yllättäen päivittäiseen käyttööni.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 000

Kasvojen heleyttäjät

Vaikka vielä vajaa kolmekymppisenä iho onkin suhteellisen hyvässä kunnossa, olen silti pikku hiljaa alkanut valmistautua ihon ikääntymiseen. Enää eivät pelkkä pesu ja kasvovoide välttämättä riitä, joten olen ottanut ensi askeleeni kohti silmänympärysvoiteiden ja seerumien maailmaa. Vertailun vuoksi halusin kokeilla myös ACOn versioita. Samalla pyysin testiin kasvojen kuorintavoiteen.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 2

Protect & Restore Q10 serum

Seerumin yksi yleisimmistä tarkoituksista on syväkosteuttaa ihoa voiteen ohella. Niinä iltoina, kun koin ihon tarvitsevan lisää kosteutusta (mm. kuorinnan jälkeen) levitin tätä kasvoilleni ennen varsinaista voidetta. Tykkäsin kovasti siitä miten hyvin seerumi nimenomaan kosteutti ihoa, mutta koostumuksesta en niin paljon. Suosin seerumien kohdalla mielummin geelimäistä koostumusta kuin tätä voidemaista. Geelimäiset saavat ihoni usein tuntumaan kimmoisemmalta. Muutoin ACOn seerumi tuntui oikein miellyttävältä. Imeytyi nopeasti ja oli hajusteeton.

Protect & Restore eye cream

Tämä voide lupaa jättää herkän silmänympärysihon sileäksi ja silkkisen tuntuiseksi. Olen samaa mieltä. Lisäisin tähän vielä yhden sanan, raikkaan. Levityksen jälkeen silmät tuntuvat nimittäin jollain tapaa myös virkeämmiltä. Testijakson aikana huomasin silmänympärysihon värin tasoittuvan, mutta pieniä juonteitani tuskin mikään voide onnistuu hävittämään. Iso plussa tällekin tuotteelle hajusteettomuudesta. Silmien ympärille ei tulisi mieleenkään levittää mitään tuoksuvia rasvoja.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 9

Face scrub

Kuorintavoidetta en tietenkään ole käyttänyt jokaisena testijakson päivänä, vaan n. 1-2 kertaa viikossa. Kasvojenkuorintavoiteissa olen yleensä suosinut melko voimakkaastikin hajustettuja versioita, joten oli mukava huomata, että myös näitä kokonaan hajusteettomia löytyy. Itse en ole hajusteherkkä, mutta uskoisin, että löytyy monia muita, jotka nimenomaan ovat. Kuorintavoiteen koostumus oli perusvoiteen omainen, mutta se sisälsi selvästi tuntuvia rakeita. Itse pidän erityisesti näistä kuorintavoiteista, joita käyttäessä tunnet hyvinkin selvästi miten kuollut ihosolukko irtoaa rakeiden pyöriessä kasvojen ihon ja sormien välissä.

SI MODA ACO TESTIJAKSO 6

Ensimmäisessä postauksessa käynnistettiin arvonta, jonka palkintona oli ACOn tuotepaketteja. Nyt arvonta on suoritetttu ja tässä tulee kilpailun kolme voittajaa:

Annika, marieann ja epi. Onnea!

Voittajille on lähetetty sähköpostia. 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Routines