SI MODA BEAUTY MAY 2015 2

Säännöllisin väliajoin huomaan löytäneeni uudet suosikkikosmetiikkani. Toki on paljon niitä, jotka ovat pysyneet remmissä jo vuosia, mutta monien lempparituotteideni valmistus on ajan saatossa lopetettu, joten on ollut vähän pakkokin löytää niitä uusia. Blogin kautta tulee tietysti testiin jos jonkinlaisia tuotteita, mutta kyllä sitä tulee itsekin pyörittyä tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla tai lentokentän tax-freessä. Viimeisen puolen vuoden aikana olen tehnyt pari aivan ylivertaista hankintaa ja ajattelin kertoa niistä nyt hieman lisää.

Lancôme – Teint miracle

Kyselin joskus joulun jälkeen teiltä vinkkejä hyvistä meikkivoiteista. Halusin kosteuttavan, nestemäisen, kevyen, mutta kuitenkin jonkin verran peittävän. Halusin voiteen olevan hyvin luonnollisen näköinen sekä sopivan melko herkälle iholleni. Monet vinkkasit tästä kyseisestä tuotteesta ja ihan teidän ansioista siihen lopulta päädyinkin. Enkä ole katunut päivääkään! Meikkivoide on juuri sitä mitä olen hakenut, pysyy kauniina pitkään, eikä paakkuunu/halkeile. Jos sitä jotenkin järkevästi kuvailisi, niin se on kuin toisen ihon varsinaisen ihoni päälle levittäisi. Tämä tuote jäi kyllä ehdottomasti meikkipussini vakiokalustoon.

Estée Lauder – Advanced night repair

Todellinen klassikkotuote, jota testasin kaksikin kertaa näytepullojen kanssa ennen kuin raaskin ison pullon ostaa. Olin kuullut tuotteesta paljon hyvää, oikeastaan pelkkiä ylistyssanoja. Samanlaisia mitä tämän kyseisen kohuaineen tuote-esittelyissä sanotaan. Hain tällä apua hormonaalisiin iho-ongelmiin, jotka olivat tulleet jäädäkseen raskauden jälkeen. Pientä näppyä koko ajan kasvoilla ja iho epätasainen. Lisäksi kasvojen pintakuivuus oli talvisin oikea maanvaiva. Nyt ilman yhtään ylimääräistä hehkutusta pakko sanoa, että tämä tuote on todellinen lifesaver. En voisi enää elää ilman. Iho on voinut aloituspäivistä lähtien hyvin ja näppyjä ilmaantuu enää hyvin harvoin, samalla tapaa kuin joskus aiemmin. Iho on kiinteä, kuulas ja sille on ihana levittää kevyt meikki. Myös ilman meikkiä viihdyn nykyään taas paljon paremmin, kun iho on tasaisempi. Käytän seerumia aamuin illoin kasvovoiteen alla ja pakkaan sen mukaani yhden yön reissullekin.

SI MODA BEAUTY MAY 2015 1

Lancôme – Hypnôse

Tällä hetkellä minulla on taas ripsipidennykset, mutta ennen niiden ottamista hankin entisen Diorin ripsarin tilalle uuden. Nykyään sitä tulee käytettyä siis vain alaripsissä. Ennen ripsienlaittoa ehdin kuitenkin testata ripsiväriä yli kuukauden ajan ja tykkäsin kovasti siitä, että harjalla oli helppo levittää väriä sekä ylä- että alaripsiin (aina näin ei ole). Pysyvyys oli hyvä, eikä väri karissut päivän mittaan. Alaripsetkin pysyvät yllättävän siistinä esim. kuvaamisen aikana, vaikka yleensä olen sen jälkeen kuin pieni pandakarhu. Mitään maata mullistavaa tässä ripsarissa ei ollut, mutta halusin mainita sen, koska itse olen ainakin välillä onnistunut valitsemaan sen surkeimman ripsarin kaupan hyllyltä. Tässä siis ainakin yksi kelpo ripsiväri, jos sellainen on hakusessa 🙂

Estelle & Thild – Biocalm rescue oil (*saatu)

Mainitsinko jo sanan pintakuiva? Oh dear. Meinasi hermot mennä talvella, kun iho vaan kiristeli kuivuuttaan, mutta silti pientä näppyä pukkasi. Estée Lauderin seerumin avulla sain lopulta ihoni parempaan kuntoon, mutta pahimpina aikoina olen edelleen turvautunut tähän syväkosteuttavaan öljyyn. Itse asiassa eilenkin levitin tätä seerumin lisäksi kasvoilleni, kun se kuorinnan jälkeen tuntui kaipaavan vielä hieman ekstrakosteutusta. Öljyn levittäminen kasvoille voi kuulostaa ällöltä ja nimenomaan aivan liian öljyiseltä, mutta tämä kuivuu ripeästi ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Tuotetta ei tarvita kuin pieni tippa, joten äärimmäisen riittoisa aine on kyseessä.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Mikaela
  May 5, 2015

  Kiitos näistä vinkeistä! Etenkin tuo öljy kiinnostaa, joten ehkä pitää sitä testata 🙂

 • aura
  May 6, 2015

  Itse käytän Lancômen Hypnôsea ja olen käyttänyt niin kauan kuin muistan. Mulle ehdottomasti ykkös ripsari.

  • Kaisa
   May 7, 2015

   🙂 mä oon kyllä kuullu siitäkin paljon hyvää!

Previous
Työpiste