Syksy – kaipaan jotain pehmeää ja lämpöistä. Angora tuntuu niin kivalta poskea vasten. Löysin kolme ihanaa neuletta. Kaikissa samat koostumukset (ehkä laatueroja kuitenkin), sama väri ja melkein sama mallikin. Hintahaitari parista kympistä pariin sataan. Päätin valita Lindexin oman, en hinnan vuoksi, enkä siksi, että minulla oli sinne lahjakortti. Neule tuntui hyvältä päällä ja materiaali hintaansa nähden oivalta. Malli oli ehkä kaikista kolmesta paras, löysä muttei liian. Keksin jo tuhat asua tämän ympärille.

Tulen rakastamaan sinut puhki, tiedän sen.

kuvat: weekday, acne, lindex

XOXO
signature

What do you think?

16 Comments
 • Maria
  September 13, 2012

  Ihanan näköinen neule! Täytynee käydä kurkkimassa liikkeessä. Asiasta kukkaruukkuun, mitä objektiiveja omistat kameraasi? Sulla tais se 50 mm olla, mutta onko jotain muita, joita suosittelisit? Tai lisäsalamaa?

  • Casey
   September 14, 2012

   50mm kuvaan joo ja ehdottomasti sitä suosittelen. Tällä hetkellä ei ole muita, mutta kovasti haluisin 🙂

   • Maria
    September 15, 2012

    50mm on ehdottomasti kyllä ostoslistalla, oon kuullut siitä niin paljon hyvää! Tuli mieleen noista angoraneuleen hoito-ohjeista, että miten suosittelisit hoitamaan sitä design by katri/n:n neuloshuppua? En halua vahingossakaan tietämättömyydelläni pilata uutta rakastani. 😀

    • Casey
     September 15, 2012

     Siitä varmaan löytyy pesuohjeet, mutta siis omaani olen vain ajatellut tuulettaa aika ajoin. Mikäli siihen jotain likaa menee niin kylmällä vedellä hellävaraista puhdistusta ja pesuainetta tarpeen mukaan. Kuivumaan kuivaustelineen päälle, ei mielellään riippumaan 🙂

 • marcella
  September 13, 2012

  mmm pretty

 • Reetta V.
  September 13, 2012

  Vaikuttaa hyvältä!

 • Tarppu
  September 14, 2012

  http://ninajanika.blogspot.fi/2012/09/ala-osta-angoraneuletta.html

  tossa sulle jonkun mielipidettä!

  • Casey
   September 14, 2012

   Tossa nimenomaan. En kyllä voi allekirjoittaa tuota mielipidettä, koska kyllä kirjoittaja olisi hieman voinut miettiän vaatteen huoltoa. A. yllätys yllätys että angorasta lähtee karvaa, sitä varten on tarrarulla (itse rullasin irtonaiset haivenet heti pois) B. kuka laittaa angora neuleen pesukoneeseen vaikka ohje sen sallisikin? C. angora neule kannattaa tuulettaa käytön jälkeen ja jos vaatii pesua niin hellävaraisesti käsin. Minulla on monia vaatteita, jotka ovat säilyneet hyvinä oikeanlaisen vaatehuollon ansiosta. Vika ei tainnut olla neuleen vaan käyttäjän.

 • mariiy
  September 14, 2012

  Minäkin olin kiinnostunut tuosta neuleesta kun vaikutti juuri ihanalta, mutta sitten luin siitä huonoa palautetta:( Ois ollu niin kiva!

  • Casey
   September 14, 2012

   Vastasin jo huonoon palautteeseen. Suosittelen kyllä edelleen ostamaan neuleen, jos siitä tykkää ja pitämään siitä oikeanlaista huolta 🙂

 • Maija
  September 15, 2012

  Oi vitsi, noin halvalla neule noin laadukkaasta matskusta! Me want it

 • Minna
  September 16, 2012

  Mä kanssa nyt ihastuin tuohon Lindexin neuleeseen ihan hulluna.. ja sentyyppinen puuttuukin mun vaatekaapista. Eli, mistä liikkeestä hait omasi? Eilen katsastin ainakin Aleksanterinkadun Lindexin ja siellä ei ollut niitä.. 🙁 Ehkä Forum?

  Olis kiva jos vastaisit 🙂

  • Casey
   September 16, 2012

   Hakaniemen Lindexissä niitä oli vielä 🙂 toivottavasti löydät omasi.

 • Elisabeth
  September 16, 2012

  Ihana sydäntä lämmittävä postaus! 🙂

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Previous
The thrill isn’t in the winning, it’s in the doing
New best friend